Pas URIAȘ în reconstrucția OȚELULUI, echipa revine cu adevărat ACASĂ

Pas URIAȘ în reconstrucția OȚELULUI, echipa revine cu adevărat ACASĂ
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

Una dintre cele mai mari doleanțe ale suporterilor roș-alb-albaștri încă de la înființarea noului club va fi îndeplinită foarte curând: echipa de fotbal Oțelul Galați se întoarce acolo unde se consideră a fi cu adevărat acasă, acolo unde campioana din 2011 și-a trăit cea mai mare parte a istoriei sale, pe stadionul care-i poartă numele!

Stadionul Oţelul este în proprietatea combinatului ArcelorMittal, reprezentanţii acestuia acceptând să ofere arena pentru SC Oţelul. Surse din interiorul clubului ne-au informat că ArcelorMittal oferă stadionul gratuit pentru folosirea de către Suporter Club Oţelul şi în administrarea acestuia. Condiţia este ca Oţelul să-şi plătească toate cheltuielile necesare întreţinerii şi utilizării bazei sportive (energie electrică, apă etc), clubul având în acest moment resursele financiare necesare pentru acest aspect, în mare parte din aportul membrilor socios şi al firmelor partenere.

Contractul dintre club şi Combinat urmează să fie semnat săptămâna următoare, iar cei de la Oţelul au trecut deja la fapte, începând lucrările necesare readucerii gazonului de pe terenul de joc într-o stare optimă, fotografia alăturată, făcută publică de Cornel Romeo Moisescu, preşedintele clubului, fiind cât se poate de elocventă.

Deocamdată nu s-a stabilit cu exactitate care va fi meciul revenirii echipei pe acest stadionul, dar este sigură disputarea partidei de baraj pentru promovarea în Liga III pe „Oţelul”. 

Până atunci, SC Oţelul îi aşteaptă pe gălăţeni duminică, de la ora 16.00, la stadionul Siderurgistul, pentru evenimentul-spectacol „Împreună pentru Oţelul”, în cadrul căruia va fi un meci demonstrativ între echipa foştilor fotbalişti de legendă ai Oţelului şi Naţionala Artiştilor fotbalişti (detalii AICI).

Citit 35946 ori Ultima modificare Luni, 30 Ianuarie 2023 00:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.