JAF ARMAT la o bijuterie din centrul Galațiului. HOȚUL este CĂUTAT de poliţişti

JAF ARMAT la o bijuterie din centrul Galațiului. HOȚUL este CĂUTAT de poliţişti
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

UPDATE | Jaf armat la o bijuterie din centrul Galaţiului. Un bărbat cu o cagulă pe faţă a intrat într-o bijuterie situată în zona Trei Star. În momentul în care bărbatul a intrat în bijuterie, în magazin erau doi clienţi care se uitau la modele de verighete.

Vânzătoarea s-a speriat când a văzut că bărbatul avea şi un pistol, despre care nu se ştie încă dacă era real sau nu, s-a retras în spatele tejghelei, iar hoţul a  fugit cu o cutie de bijuterii. Din păcate pentru el, însă, bijuteriile furate nu îl vor îmbogăţi. Şi asta pentru că nu va reuşi să le valorifice, toate fiind doar mostre din metal.

"A intrat un băiat, la un metru şaptezeci înălţime, cu cagulă pe faţă, cu un pistol, nu ştim dacă este adevărat sau nu, a luat o mapă în care erau nişte verighete, mostre din metal, şi a fugit. Nu a spus nimic. Când l-a văzut cu cagula pe faţă şi cu pistolul, vânzătoarea s-a speriat şi s-a retras, a zis că cine ştie ce se întâmplă”, ne-a povestit Rodica Hozoc, patroana bijuteriei.

Femeia este convinsă că hoţul nu avea habar că bijuteriile respective sunt fără valoare. Mai mult, acesta presupună că hoţul s-a documentat înainte de a da „lovitura vieţii”. „Probabil că am fost filaţi, au stat, au pândit, au văzut că erau foarte multe, 60-70 de modele. Sunt nişte mostre de metal, nu sunt din aur, ei au zis probabil că sunt din aur şi fac o afacere. S-au înşelat. Este posibil să fi intrat şi în magazin, fără cagulă, a văzut situaţia şi a venit apoi la fix”, a completat Rodica Hozoc.

După ce a pus mâna pe caseta cu bijuterii, bărbatul a fugit, fiind văzut de un participant la trafic, care a crezut că totul este doar un exerciţiu pus la cale de oamenii legii. „Era unul cu cagulă, a trecut prin faţă. M-am uitat la el şi m-am întrebat ce-o fi. După aceea, a trecut înapoi şi a fugit. Avea o cutie, de bani bănuiesc, în mână. Am zis că or fi cei de la Jandarmerie, că fac vreun exerciţiu”, ne-a declarat gălăţeanul care l-a văzut pe hoţul ghinionist.

Firma care asigură paza bijuteriei a sunat imediat la poliţie, iar locul a fost împânzit de oamenii legii. Aceştia au demarat imediat o anchetă, au prelevat probe din bijuterie şi îl caută acum pe hoţ. „Din primele verificări, a rezultat faptul că o persoană cu faţa acoperită ar fi intrat în incinta magazinului şi, în timp ce o familie viziona mostre ale unor bijuterii care nu aveau nicio valoare, ar fi sustras acele mostre. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând să stabilească cauzele şi condiţiile în care a fost săvârşită fapta”, ne-a declarat Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.


Jaf la o bijuterie din centrul oraşului Galați. Un bărbat cu cagulă pe faţă a intrat miercuri, 9 august, în jurul orei 14,00, într-o bijuterie situată în zona Trei Star şi a furat o cutie cu verighete chiar de sub nasul unor clienţi aflaţi în magazin în acel moment. După ce a luat caseta cu bijuterii, individul a fugit, fiind acum căutat de poliţie.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 13938 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 20:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.