Evaluaţi acest articol
(19 voturi)
7 comentarii

Societatea Tancrad, căreia Serviciul Public Ecosal i-a subcontractat executarea parcării din spatele blocurilor PS din Ţiglina I, este nevoită să refacă lucrarea, pe propria cheltuială. Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a declarat, într-o emisiune, că a fost nemulţumit de lucrare: "Nu avea absolut nicio logică, nu avea nicio treabă cu proiectul iniţial. A fost un "brainiac" care s-a gândit că în mijlocul fostei parcări ar putea apărea un loc cu verdeaţă! În condiţiile în care cetăţenii sunt disperaţi că nu au unde să-şi parcheze maşinile şi în condiţiile în care ditamai parcul este la 50 de metri peste stradă! Au mai căzut copaci, vor apărea alţii, fără absolut nicio problemă, dar trebuie să înţeleagă atât constructorii cât şi cetăţenii că o dezvoltare a oraşului şi o schimbare totală la faţă nu va putea fi înfăptuită dacă ne legăm de un copăcel", a declarat edilul şef. Lucrarea face parte din programul de reparaţii executate în interiorul cartierelor şi, potrivit constructorilor cu care am discutat, ar trebui să fie gata la finele acestei luni.

Citit 6001 ori Ultima modificare Luni, 09 Octombrie 2017 17:08

7 comentarii

 • postat de Floricica Miercuri, 11 Octombrie 2017 11:44 109.103.173.*** Link la comentariu
  0
  2

  Nenea Ion, de mai sus, nu mai incape de cateva garaje..de aia nu mai poate el respira in GL..de garaje ! Dar, timp de 50 de ani, a avut garaj. Nea' Ioane, mai bine te-ai gandi ca saptamanal "natalitatea masinilor" creste cu cca50 de SH-uri. Ca pana la urma edilul sef are dreptate dar, de ce nu le ordona celor de la ECOSAL sa inventarieze si sa-i taie-apoi sa-i inlocuiasca cu puieti pe acei arbori f batrani si mai ales plopii cu puf, pt ca orasul e plin de astfel de fosile care la cad peste oameni si masini la prima vijelie...

  Raportează
 • postat de Ion Marți, 10 Octombrie 2017 19:08 5.13.178.*** Link la comentariu
  3
  1

  Cât de bine gândesc acești minunati conducatori, distrug bucățica aia de spatiu verde, taie copacii de acolo că să facă loc la 4 masini, iar alături sta nestingherit un garaj cocoțat pe spațiul verde.Nu le trebuie autorizație de la mediu că să taie copacii sau e ceva ce oricum nu contează,sa respecte legea?

  Raportează
 • postat de Alexandru Marți, 10 Octombrie 2017 15:17 81.12.239.*** Link la comentariu
  3
  1

  Draga domnule inteligent "fuculition" . Asta e cel mai mare defect al romanilor: vorbesc in necunostinta de cauza si se fac de laturi... Licitatia pentru Strada traian a fost realizata cu fonduri alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrații Publice și Fonduri Europene prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Licitaţia pentru această investiţie a fost adjudecată de Asocierea SC Dreams Riviera SRL, SC Romsit Construct SRL.!!! Deci ai vorbit ca o baba in fata portii la Fartanesti domnule FUCULISION.
  Deci recapitulez ca vad ca intelegi greu... NU TANCRAD CI "Asocierea SC Dreams Riviera SRL, SC Romsit Construct SRL". Joac'o p'asta! Astea ale cui firme de casa sunt ca vad ca tu le stii pe toate!?!?

  Raportează
 • postat de HAHAHA Marți, 10 Octombrie 2017 11:58 194.105.20.*** Link la comentariu
  0
  6

  Romania pitoreasca si creata la creer !

  Raportează
 • postat de fuculision Marți, 10 Octombrie 2017 10:42 79.116.104.*** Link la comentariu
  2
  15

  Domnule Primar!
  Daca ati inceput sa priviti cu ambii ochi, nu numai cu unul, atunci veniti sa vedeti toata strada Traian, inclusiv noul tronson, cu iesire in Str. Brailei!

  Veniti cand ploua si incercati sa treceti regulamentar strada... Mai ales in zona pietei.

  Toate trecerile sunt in apa!!! Si incercati sa gasiti o justificare faptului ca toate canalizarile sunt montate mai sus de nivelul strazii...
  Si ca exista f. multe zone unde apa balteste, fara vreo sansa sa se scurga in acestea...

  Si ca prima banda rutiera, catre Piata, dinspre str.Brailei (in zona parcarii), nu e realizata conform normelor legale, aducand un pregnat iz penal.

  Vezi latimea (!) benzii respective, la capatul parcarii (!) inclusiv marcajele!... Cu sau fara ceata, marcajul respectiv, ne duce
  in bordura!!!!!
  Daca sunteti sofer, indrazniti sa faceti o proba pe aceasta banda pana la capat (ignoriand masinile parcate langa semnul "Oprirea interzisa"... Concentrati-va doar pe marcaje si latimea benzii.

  Lucrarile sunt realizate tot de firma de casa Tancrad!!! Si tot cu banii nostri, ai contribuabililor!!!

  Raportează
 • postat de CERNEA Marți, 10 Octombrie 2017 08:05 193.230.156.*** Link la comentariu
  2
  13

  Ca sa vezi dupa ce primaria ofera pe tava toate conractele firmeiTancrad acum fac teatru ca se reia o lucrare ca incorect efectuata. teatru de doi bani . defapt se repeta istoria de sus , infractorii din guvern nu pot face casa cu nimeni ptr. ca incep cu afaceri, compromisuri, pana se strica poezia.

  Raportează
 • postat de Păi de ce ați mai tăiat teiul de la intrarea din bulevard în Str. Mărului, dacă intrarea-ieșirea căi rutiere, este obturată? Refaceți trotuarul, din dreptul teiului tăiat, tot la intrare, în Str. Mărului ! Marți, 10 Octombrie 2017 01:01 213.233.93.*** Link la comentariu
  3
  30

  O regulă de aur de la bunicul, chiar două. În jurul casei, nu se pune grădină de legume, pentru că se sapă, se udă și poți afecta stabilitatea solului prin umiditate ridicată, implicit stabilitatea fundației. În jurul casei, se plantează copaci, pentru a scădea umiditatea din sol și pentru a stabiliza terenul. Noi avem loess, deci comuniștii, nu au foști proști, de au plantat copaci !!! La intrarea din Bulevardul Brăilei, pe Str. Mărului, configurația fluentă a căi rutiere, la intrare din bulevard pe Str. Mărului, este îngustată, obturată, bașca nu există trotuar, cu toate că s-a tăiat un ditamai tei, din 1966 plantat, ba a mai rămas și buturuga pe calea pietonală. Dacă urmezi trotuarul, ieșind de la blocul G, ieși direct în Str. Mărului, punând în pericol copiii, bătrânii. Lărgiți intrarea din bulevard pe Str. Mărului, pentru că se obturează intrarea-ieșirea autovehiculelor și refaceți trotuarul din dreptul teiului tăiat, pentru o circulație fluentă a pietonilor, pentru siguranța circulației auto și pietonale, chiar dacă mutați chioșcul trei metri, pentru că este spațiu. Refaceți vegetația, unde s-a intrat cu buldozerul, măcar cum a fost !!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.