Ce vedete vor concerta la Zilele Galaţiului 2017

Ce vedete vor concerta la Zilele Galaţiului 2017
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

De "Zilele Galaţiului 2017", am putea avea parte de patru seri de concerte, susţinute de vedete de talie naţională ale muzicii pop-rock, dance şi populară, dar şi de artişti locali dornici să se promoveze. Nu va lipsi nici spectacolul focurilor de artificii, pe fond muzical.

Până pe 30 octombrie, Primăria municipiului Galaţi aşteaptă ofertele pentru "Servicii de organizare a evenimentului Zilele Galaţiului 2017", achiziţie publică lansată ieri. Potrivit caietului de sarcini, evenimentul se va desfăşura în perioada 30 noiembrie - 3 decembrie, pe Faleza Superioară. Obiectivul principal îl constituie asigurarea scenei şi a scenotehnicii necesare (lumini, sunet, microfoane, tunuri de căldură, ecrane video şi personal tehnic), precum şi asigurarea unui program artistic complex, pe durata celor patru zile ale evenimentului. Primăria îşi doreşte, pentru fiecare dintre cele patru seri, câte un spectacol artistic de minimum 200 de minute, în intervalul orar estimativ 18,00 - 22,00. Iată ce plănuieşte Primăria pentru fiecare dintre seri.

Joi, 30 noiembrie

Potrivit caietului de sarcini, pentru seara de 30 noiembrie, se doreşte, "în cadrul spectacolului, un concert muzical ce va fi susţinut de minimum un artist de muzică pop-rock şi/sau dance de talie naţională din fiecare" dintre cele trei categorii precizate. Astfel, în Categoria 1 sunt nominalizaţi Deepcentral/ Fly Project/ What’s Up, în Categoria 2 - The Motans/ Vama/ Voltaj, iar în Categoria 3 - Delia/ Alexandra Stan/ Carla’s Dreams. Seara se va încheia cu foc de artificii pe fond muzical, spectacol pirotehnic cu o durată de 15 minute.

Vineri, 1 decembrie

De Ziua Naţională, Primăria îşi doreşte un spectacol de muzică şi dansuri populare româneşti, dar şi muzică uşoară. Concertele vor fi susţinute de cel puţin un artist din fiecare dintre cele două categorii, care îi cuprind pe Elisabeta Turcu/ Ionuţ Dolănescu/ Maria Ciobanu, respectiv, pe Liviu Teodorescu/ Iris/ Direcţia 5. Seara se va încheia cu un spectacol susţinut de un ansamblu folcloric din următoarea listă: Ansamblul etnofolcloric "Plăieşii"/ Nicolae Botgros şi Orchestra "Lăutarii din Chişinău"/ Orchestra Populară "Rapsozii Botoşanilor".

Sâmbătă, 2 decembrie

Potrivit caietului de sarcini, spectacolul va cuprinde un concert susţinut de minimum un artist de muzică pop-rock şi/sau dance de talie naţională din fiecare categorie stipulată. În Categoria 1 sunt The Motans/ Lidia Bubble/ Compact, în Categoria 2 - Damian Drăghici/ Connect-R/ Andra, iar în Categoria 3 - Delia/ Inna/ Carla’s Dreams.

Duminică, 3 decembrie

Pentru ultima seară de distracţie, Primăria s-a gândit la un spectacol în cadrul căruia să concerteze minimum un artist din fiecare categorie precizată în caietul de sarcini. În Categoria 1 le găsim pe Feli/ Ruby/ AMI, în Categoria 2 - Guess Who/ Grasu XXL, BUG Mafia, iar în Categoria 3 - Smiley/ Ştefan Bănică Junior/ Randi.

Caietul de sarcini precizează un aspect foarte important: "Pentru momentele artistice care vor avea loc înaintea începerii concertelor muzicale, prestatorul trebuie să pună la dispoziţia artiştilor locali care doresc să se promoveze, riderul tehnic necesar desfăşurării în condiţii optime a momentului prestat de aceştia".

Valoarea estimată a contractului pus la bătaie este de 650.000 lei (fără TVA) de la bugetul local, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Citit 30699 ori Ultima modificare Vineri, 09 Iunie 2023 11:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.