Paradă militară la Moscova, cu un singur tanc

Paradă militară la Moscova, cu un singur tanc
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Armata rusă a scos un singur tanc la defilare pentru parada militară de Ziua Victoriei ce a avut loc la Moscova, un T-34 din timpul „Marelui Război Patriotic”, situație care a declanșat numeroase comentarii acide pe rețelele de socializare, potrivit hotnews.ro.

Tancul T-34 a deschis coloana de vehicule blindate scoase la defilare, acesta fiind urmat de mai multe transportoare de trupe și apoi de rachete balistice intercontinentale. Înregistrarea video integrală a paradei și principalele sale momente pot fi urmărite AICI.
Situația a fost sesizată de numeroși observatori ai războiului din Ucraina, inclusiv de către Oryx, administratorul cunoscutului site care monitorizează pierderile ambelor forțe armate implicate în conflict.
În paralel, RIA Novosti, una dintre agențiile de presă ale statului rus, a amintit că un tanc T-34 se află în mod tradițional în fruntea coloanei blindate care defilează prin Piața Roșie de 9 mai, dată fiind importanța sa în victoriile obținute în „Marele Război Patriotic”, termenul folosit în Rusia pentru al Doilea Război Mondial.
Citit 1271 ori Ultima modificare Marți, 09 Mai 2023 12:07

2 comentarii

  • postat de Akbar
    Marți, 09 Mai 2023 17:26
    5.13.133.***
    Unu', dar bun...floarea muscalilor.
    Cica presedintele Kazahstanului i-ar fi cerut lui Putin sa-i returneze banii pe transport...dupa ce a asistat la caricatura de parada.
    0
    0
  • postat de Agonia unei parade militare-Putin azi
    Marți, 09 Mai 2023 14:23
    109.166.130.***
    Durata paradei militare, 45 minute. De la Stalin până azi, la Putin, ce-a mai scurtă paradă militară de 9 Mai-Ziua Victoriei. Miniatura de paradă militară, spune tot, agonie se cheamă. Sărmanul Putin......
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.