Important comandant rus, ucis în lupte

Important comandant rus, ucis în lupte
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Comandantul Regimentului 247 de Asalt Aerian al Gărzilor din Rusia, Vasili Popov, a fost ucis în timpul luptelor din Ucraina, se arată în evaluarea de vineri a Institutului pentru Studiul Războiului.

Vasili Popov l-a înlocuit pe Piotr Popov în funcția de comandant al Regimentului 247 în august sau septembrie, fiind astfel al doilea comandant al Regimentului 247 care a fost ucis în luptă. Potrivit ISW, unitățile Regimentului 247 se află la granița regiunilor Donețk și Zaporojie. ISW a evaluat anterior că Forțele aeropurtate rusești desfășoară contraatacuri în sectoare importante ale frontului, iar moartea lui Vasili Popov susține evaluarea ISW potrivit căreia aceste contraatacuri vor slăbi probabil puterea acestor unități.

Analiștii de la ISW mai arată că forțele ucrainene au obținut succese parțiale în apropiere de Bahmut, Klishchiivka, Andriivka și Kurdiumivka. Statul Major General a raportat, de asemenea, un "succes parțial" în apropierea unui alt sat la sud de oraș, Klishchiivka.

Citit 1203 ori Ultima modificare Vineri, 15 Septembrie 2023 18:22

1 comentariu

  • postat de MIHAI
    Sâmbătă, 16 Septembrie 2023 12:51
    86.124.202.***
    Urmează și alții ,doar nu credeau că vin în stațiunea Donțk sau alte regiuni ,în concediu!!!Păcat că mor și de o parte și de alta din cauza lăcomiei lui ...PUȚIN!!! O să-i ajungă pămînt 10-12 MP odată și odată lui PUȚIN!!!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.