Manageri noi pentru mai multe SPITALE gălăţene

Manageri noi pentru mai multe SPITALE gălăţene
În imagine, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Concursurile organizate de Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi pentru ocuparea funcţiilor de manageri ale celor patru spitale din subordine s-au încheiat. În unele cazuri, vechii manageri şi-au păstrat funcţiile, în vreme ce în altele au fost numiţi alţi directori.

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Ap. Andrei", manager este, începând de luni, 5 februarie, Valentina Alina Dobrea. Potrivit informaţiilor oferite de CJ Galaţi, noul manager are studii economice, anterior deţinând funcţia de director financiar contabil şi fiind şi membru al Comitetului director al spitalului. Actualul mandat al Alinei Dobrea se întinde pe o perioadă de trei ani. Aparent, funcţia de manager al celui mai mare spital din judeţul Galaţi nu este deloc una tentantă, dacă ţinem seama de faptul că Alina Dobrea nu a avut contracandidaţi pentru acest post.

Tot de la începutul acestei săptămâni, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase "Sf. Cuvioasă Prascheva" este condus de dr. Mihaela Debita, cea care, până de curând, a fost managerul Spitalului Judeţean Galaţi. Dr. Debita are studii medicale şi a mai fost, în trecut, manager la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi.

În fruntea Spitalului de Pneumoftiziologie (TBC), de pe strada Ştiinţei, a rămas Monica Liliana Necula, care a primit un nou mandat de trei ani, pe data de 18 ianuarie. Managerul unităţii sanitare, care are studii medicale, se va afla la şefia spitalui până pe data de 17 ianuarie 2021.

A patra unitate medicală cu paturi din subordinea CJ Galaţi este Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor. Potrivit Consiliului Judeţean, unitatea este condusă de Victoria Gheonea. Managerul unităţii sanitare are studii economice şi un mandat de trei ani la şefia spitalului.

Pe lângă cele patru spitale amintite, în judeţul Galaţi mai funcţionează alte cinci unităţi medicale cu paturi: Spitalul de Copii "Sf. Ioan", Spitalul de Psihiatrie "Elisabeta Doamnă", Spitalul Municipal "Anton Cincu" Tecuci, Spital General CFR Galaţi şi Spitalul Militar "Dr. Aristide Serfioti" Galaţi.

Citit 7993 ori Ultima modificare Joi, 08 Februarie 2018 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.