Vaccinurile ar putea fi scutite de taxa clawback

Vaccinurile ar putea fi scutite de taxa clawback

Telegraf
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Vaccinurile ar putea fi scutite de taxa clawback. Măsura este prevăzută într-un proiect de ordin al Ministerului Sănătăţii, lansat în dezbatere publică pe site-ul instituţiei. Proiectul prevede că pentru vaccinurile din programele naţionale de sănătate, deţinătorii autorizaţiilor de punere pe piaţă nu vor datora contribuţie trimestrială pentru valoarea consumului centralizat de vaccinului. Printre vaccinurile care ar putea fi scutite de plata acestei taxe se numără cel tetravalent, cel hexavalent şi vaccinul împotriva tuberculozei.

Citit 213 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2019 10:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro