Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Consiliul Judeţean Galaţi, în calitate de membru al Asociaţiei “SMURD” Galaţi, a probat, în data de 23 aprilie, plata cotizaţiei de membru pentru anul 2019, în cuantum lunar de 12.500, însemnând 150.000 lei pe an.

Conform raportului de activitate al Asociaţiei pe anul 2018, în această perioadă, au fost efectuate din bugetul său, cheltuieli, în special, pentru întreţinerea celor trei autospeciale de prim ajutor, repararea şi întreţinerea vehiculelor şi a echipamentelor aferente, precum şi pentru serviciile conexe destinate autoambulanţei 11 SMU.

De asemenea, cheltuielile au acoperit întreţinerea echipamentelor achiziţionate de Asociaţia SMURD Galaţi şi asigurarea condiţiilor optime de cazare a piloţilor şi mecanicilor care deservesc baza aeromedicală din Galaţi.

Totodată au fost organizate mai multe campanii de instruire, fie direct, fie în cadrul unor parteneriate cu diferite structuri reprezentative.

Asociaţia SMURD Galaţi a depus documentaţia necesară înfiinţării Centrului de Informare Tehnologică Pentru Sănătate Dunărea de Jos, care are ca obiectiv principal susţinerea activităţii de profil derulată în cadrul asociaţiei şi transmiterea informaţiilor de specialitate în principal agenţilor economici din regiunea de Sud-Est a României, dar şi populaţiei sau altor categorii de entităţi fizice sau juridice interesate.

Citit 579 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2019 01:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro