Cotizaţie pentru SMURD din bugetul județului

Cotizaţie pentru SMURD din bugetul județului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Consiliul Judeţean Galaţi, în calitate de membru al Asociaţiei “SMURD” Galaţi, a probat, în data de 23 aprilie, plata cotizaţiei de membru pentru anul 2019, în cuantum lunar de 12.500, însemnând 150.000 lei pe an.

Conform raportului de activitate al Asociaţiei pe anul 2018, în această perioadă, au fost efectuate din bugetul său, cheltuieli, în special, pentru întreţinerea celor trei autospeciale de prim ajutor, repararea şi întreţinerea vehiculelor şi a echipamentelor aferente, precum şi pentru serviciile conexe destinate autoambulanţei 11 SMU.

De asemenea, cheltuielile au acoperit întreţinerea echipamentelor achiziţionate de Asociaţia SMURD Galaţi şi asigurarea condiţiilor optime de cazare a piloţilor şi mecanicilor care deservesc baza aeromedicală din Galaţi.

Totodată au fost organizate mai multe campanii de instruire, fie direct, fie în cadrul unor parteneriate cu diferite structuri reprezentative.

Asociaţia SMURD Galaţi a depus documentaţia necesară înfiinţării Centrului de Informare Tehnologică Pentru Sănătate Dunărea de Jos, care are ca obiectiv principal susţinerea activităţii de profil derulată în cadrul asociaţiei şi transmiterea informaţiilor de specialitate în principal agenţilor economici din regiunea de Sud-Est a României, dar şi populaţiei sau altor categorii de entităţi fizice sau juridice interesate.

Citit 1210 ori Ultima modificare Joi, 02 Mai 2019 01:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.