Leacul indicat doar sub supraveghere medicală

Leacul indicat doar sub supraveghere medicală

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Preparatele din rădăcină de ferigă au acţiune vermifugă. Principiile active din rizomul de ferigă au proprietatea de a paraliza musculatura teniilor, precum şi a altor paraziţi intestinali. Din cauza potenţialului de toxicitate observat în caz de supradozare, extractele din rădăcină de ferigă se administrează numai la indicaţia şi sub supravegherea medicului. Supradozarea se manifestă prin fenomene toxice, cu greaţă, vărsături, diaree, tulburări nervoase, oboseală, somnolenţă, tulburări de vedere şi auz, dereglarea bătăilor inimii etc, conform csid.ro.

Citit 361 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2019 01:14

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro