Congres medical naţional desfăşurat la Galaţi

Congres medical naţional desfăşurat la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Galaţiul va găzdui, începând de astăzi, Congresul Naţional de Medicină Fizică, de Recuperare şi Balneologie. Timp de trei zile, medici de specialitate din toată ţara vor lua parte la sesiunile ştiinţifice desfăşurate în cadrul acestei manifestări.

Evenimentul este organizat de Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare şi Balneoclimatologie şi de Asociaţia Română de Balneologie. Ceremonia de deschidere a Congresului se desfăşoară marţi, 3 septembrie, în grădina Palatului Episcopal din Galaţi. Următoarele două zile sunt dedicate sesiunilor ştiinţifice care vor avea loc în sala auditoriu de la Centrul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi. Vineri, în ultima zi a evenimentului, participanţii vor lua parte la lucrările organizate în Brăila, la Lacul Sărat. Printre preşedinţii Congresului se numără şi prof. dr. Aurel Nechita, preşedintele Colegiului Medicilor Galaţi.

Citit 481 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2019 21:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro