Aveţi amigdalele inflamate? Iată un remediu exce­lent pentru a le vindeca

Aveţi amigdalele inflamate? Iată un remediu exce­lent pentru a le vindeca

Gargară cu lămâie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Aveţi amigdalele inflamate? Iată un remediu exce­lent pentru a le vindeca. Vărsaţi sucul stors de la două lămâi într-o cană şi adăugaţi cinci grame de bicarbonat. Amestecaţi până ce bicarbonatul se dizolvă. Lăsaţi să se "odihnească" câteva minute, apoi adăugaţi două linguri de apă. Amestecaţi din nou, apoi utilizaţi preparatul pentru gargară. Puteţi repeta procedeul de patru-cinci ori pe zi, clătin­du-vă la final gura cu apă curată.

Citit 3336 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Martie 2020 14:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro