Peste 11 milioane de lei pentru noua clădire a Medicinei Legale

Peste 11 milioane de lei pentru noua clădire a Medicinei Legale
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Pe final de aprilie, Consiliul Judeţean Galaţi a emis ordinul de lucrări pentru construcţia clădirii cu trei niveluri destinată serviciului de Prosectură şi Medicină Legală de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Clădirea va fi construită în curtea unităţii medicale, în apropierea parcării supraetajate, iar licitaţia a fost câştigată de asocierea Consumcoop Galaţi Societate Cooperativă & Moviland Met SRL & Rovis Lider SRL. Valoarea totală a investiţiei este de 11.360.064 lei, bani din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi.
“Demarăm o nouă investiţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Vom muta secţia de Prosectură şi Medicină Legală într-o clădire nouă, dotată conform normelor în vigoare. În acest moment, spaţiul folosit de medicii legişti este impropriu, astfel că era nevoie de această investiţie. Noua clădire va avea laborator de Anatomie Patologică, cameră rece, săli de necropsie, laborator pentru analize toxicologice, spaţii pentru depozitarea reactivilor medicali şi un amfiteatru la ultimul etaj, care va fi folosit pentru activităţile didactice ale studenţilor de la Facultatea de Medicină”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.
Investiţia prevede şi dotarea clădirii cu toate echipamentele necesare. Termenul de execuţie a lucrării este de 12 luni.

Citit 3278 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Mai 2020 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.