Stimulente de risc pentru personalul medical

Stimulente de risc pentru personalul medical
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În cadrul şedinţei extraordinare on-line a Consiliului Județean Galați de marți, 5 mai, au fost rectificate bugetele spitalelor din subordinea instituției, astfel încât personalul medical aflat în prima linie de luptă cu noul coronavirus să poată primi stimulentele de risc, în valoare de ‪5,14 milioane de lei. "De asemenea, am alocat peste 720.000 de lei pentru achiziţionarea de materiale sanitare şi reactivi, precum şi pentru a asigura cazarea și hrana personalului medical. În plus, am alocat bani şi pentru a asigura confinanţarea necesară achiziţionării de către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă a unui nou sistem pentru depistare a acestui coronavirus", a precizat președintele Consiliului Județean, Costel Fotea.

Citit 1728 ori Ultima modificare Marți, 05 Mai 2020 22:38

3 comentarii

 • postat de Nea Gica
  Joi, 07 Mai 2020 01:27
  188.24.200.***
  Felicitari Consiliului Judetean pentru tot ce a facut in criza covid. La capatul opus avem Primaria Galati care si-a vazut de orice altceva mai putin de lupta cu boala
  1
  1
  Raportează
 • postat de Galatean
  Miercuri, 06 Mai 2020 11:17
  78.96.81.***
  Nu am nimic deosebit cu cadrele medicale, viitoarele moaste la care sa ingenuncheze acest popor, dar cred ca se exagereaza, ca la "rivolutie", desi a fost lovitura de stat, clara: vin teroristii, apa otravita, Mariana cur de fier dadea sfaturi de bine de la balconul comitetului judeatean de partid, astazi, Prefectura, SIC!, aceeasi marie, cu alta palarie, pentru aceeasi frustrati pomanagii, mameluci votanti cu capu-n traista!

  Dupa aceasta "pandemie", sigur, nu vom mai fi noi, macar ne mai dumiream ceva; traind sub semnul fricii, teama ca se va nascoci iar ceva de genul: stati in casa, mamelucilor, mancati numai asta si asta, circulati numai pe langa ziduri, ca dracul merge pe trotuar si strada, faceti sex numai la luna noua..

  Da, zilele acestea, sunt realitati, care, acum, ne bantuie ca niste cosmaruri, nu suntem inca trezi, ca nu se doreste iesirea din matrix, la realitate!

  Triste zile!
  1
  6
  Raportează
 • postat de Terente...din Galati
  Miercuri, 06 Mai 2020 10:38
  86.34.180.***
  Nu le mai dati ba, stimulente...suna a mita! Ce facem de maine, mituiti pe toti cei din militie, pompieri, ecosal, apa canal, gaze, armata. Ati innebunit de tot. Ce mare branza au facut la Galati, in afara de faptul ca au dus judetul pe podiumul national al deceselor de gripa chinezeasca?
  2
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.