Mobilier pentru Boli Infecțioase

Mobilier pentru Boli Infecțioase

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Doar două din cele șapte loturi licitate în cadrul proiectului Consiliului Județean de furnizare de dotări aferente „Laborator microbiologie moleculară pentru evaluare imunologică şi virusologică a pacienţilor cu infecţii HIV şi pentru stabilirea diagnosticului molecular al altor infecţii virale cronice, infecţii bacteriene, cameră de sterilizare, arhivă, secţie dermatologie şi infecţii transmise sexual, secţie boli infecţioase I, amfiteatru, săli lucrări practice, cabinet didactic, vestiare” de la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi au fost atribuite.
Astfel, argeșenii de la New Mob Expansion SRL (operator economic cu venituri totale de peste 6,5 milioane lei și un număr de mediu de 24 de salariați în anul 2019) au câștigat furnizarea de articole de mobilier, la o valoare a contractului de 199.540 lei. Totodată, compania gălățeană Negro SRL (circa 2,2 milioane lei cifră de afaceri și 17 salariați în 2018), împreună cu partenerul Valtra SRL au obținut furnizarea de mobilier medical, în sumă de 209.059 lei.
Restul de cinci loturi înscrise în procedura de achiziție publică au fost, deocamdată, anulate, conform datelor existente în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Citit 996 ori Ultima modificare Luni, 29 Iunie 2020 18:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro