Mobilier pentru Boli Infecțioase

Mobilier pentru Boli Infecțioase
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Doar două din cele șapte loturi licitate în cadrul proiectului Consiliului Județean de furnizare de dotări aferente „Laborator microbiologie moleculară pentru evaluare imunologică şi virusologică a pacienţilor cu infecţii HIV şi pentru stabilirea diagnosticului molecular al altor infecţii virale cronice, infecţii bacteriene, cameră de sterilizare, arhivă, secţie dermatologie şi infecţii transmise sexual, secţie boli infecţioase I, amfiteatru, săli lucrări practice, cabinet didactic, vestiare” de la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi au fost atribuite.

Astfel, argeșenii de la New Mob Expansion SRL (operator economic cu venituri totale de peste 6,5 milioane lei și un număr de mediu de 24 de salariați în anul 2019) au câștigat furnizarea de articole de mobilier, la o valoare a contractului de 199.540 lei. Totodată, compania gălățeană Negro SRL (circa 2,2 milioane lei cifră de afaceri și 17 salariați în 2018), împreună cu partenerul Valtra SRL au obținut furnizarea de mobilier medical, în sumă de 209.059 lei.

Restul de cinci loturi înscrise în procedura de achiziție publică au fost, deocamdată, anulate, conform datelor existente în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.

Citit 1710 ori Ultima modificare Luni, 29 Iunie 2020 18:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.