Noi dotări pentru spitalele gălățene

Noi dotări pentru spitalele gălățene
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Consiliul Județean Galați, în calitate de autoritate contractantă, a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) două proceduri pentru dotarea cu echipamente medicale și mobilier a două unități sanitare din coordonarea instituției.

Mai întâi, vorbim despre furnizarea dotărilor aferente proiectului "Extindere, reabilitare, modernizare și dotare Ambulatoriu Integrat de Specialitate al Spitalului de Pneumoftiziologie Galați", în număr de cinci loturi. Valoarea totală estimată a achiziției este de peste 2,64 milioane de lei, iar tipul procedurii este licitație deschisă. Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 1 octombrie 2020.

De asemenea, "în ecuație" au intrat și furniturile aferente proiectului "Dotarea Ambulatoriului Integrat de Specialitate al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Cuvioasa Parascheva Galaţi". Este vorba, de această dată, despre șapte loturi, cu o valoare totală estimată de circa 1,13 milioane de lei. În acest caz, termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 28 septembrie 2020.

Citit 2155 ori Ultima modificare Luni, 31 August 2020 01:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.