Evaluaţi acest articol
(37 voturi)
1 comentariu

George Toderașc este noul director executiv interimar al Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galați, începând din data de 9 octombrie.

În vârstă de 34 de ani, George Toderașc este absolvent de studii juridice și are un masterat în Administrație publică. Lucrează în administrația publică gălățeană din anul 2007. Până în 2013, a fost angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Galați, din 2013 până în 2016 a fost șeful Biroului de Resurse umane al CJAS Galați, iar din 2016 și până în august 2020 a deținut funcția de inspector superior în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice (DGRFP) Galați.

"Chiar dacă numirea în funcția de director general al instituției are un caracter temporar, îmi încep mandatul punând mai presus de toate asigurarea drepturilor asiguraților. Apreciez că acest obiectiv nu poate fi asigurat decât printr-o bună colaborare cu dumneavoastră, în calitate de furnizori de servicii medicale. De aceea, îmi doresc ca relația instituțională să fie bazată pe încredere și respect. Totodată, vă asigur de toată deschiderea în vederea soluționării problemelor dumneavoastră, în limitele legislației și a prerogativelor cu care am fost învestit", scria George Toderașc, în scrisoarea adresată furnizorilor de servicii medicale din Galați, în momentul preluării mandatului.

Înainte de numirea sa, la conducerea CJAS Galați s-a aflat Iulia-Simona Petcu, care în prezent ocupă funcția de director executiv al Direcției Economice a CJAS Galați.

Citit 9155 ori Ultima modificare Luni, 09 Noiembrie 2020 00:15

1 comentariu

 • postat de Realitatea Marți, 10 Noiembrie 2020 19:06 93.122.249.*** Link la comentariu
  0
  1

  Există oameni care inovează constructiv, alții își văd doar ego-ul și conduc ca un buldozer prin peisajul administrativ.
  Din fericire, este vorba despre „interimar”.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.