Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Numărul gălățenilor diagnosticați cu infecții respiratorii acute crește, de la o săptămână la alta. Cu toate acestea, faptul că elevii învață de acasă, dar și măsurile de distanțare socială pe care trebuie să le respectăm pentru a împiedica răspândirea SARS-CoV-2 au condus, anul acesta, la o scădere importantă a numărului virozelor respiratorii, față de perioadele corespunzătoare din anii trecuți.

Săptămâna trecută, spre exemplu, 931 de gălățeni au fost diagnosticați cu răceli de sezon, 30 dintre ei fiind și spitalizați pentru tratament, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Galați. Vorbim doar despre cifrele oficiale, deoarece numărul real al celor bolnavi, dar care se tratează fără a veni la medic este, în realitate, mult mai mare.

În privința pneumoniilor, săptămâna trecută au fost depistate 44 de noi cazuri, iar o treime dintre pacienți au fost internați în spital.

Până în prezent, în județul Galați nu au fost raportate cazuri de gripă.

Citit 3329 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2020 01:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro