Iată unde v-aţi putea vaccina anti COVID-19 în județul Galați

Iată unde v-aţi putea vaccina anti COVID-19 în județul Galați
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Instituția Prefectului – Județul Galați ne informează că, de la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Galați, au fost propuse Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției o serie de 29 de centre de vaccinare a populației împotriva Covid-19 în județul nostru.

Dintre acestea, 17 se află în municipiul reședință de județ, amplasate după cum urmează: patru la Baza Sportivă Siderurgistul, cu 16 cabinete, trei la Sala Sporturilor, cu 12 cabinete, câte două la Patinoar, Casa de Cultură a Studenților, imobil cantină strada Radu Negru și imobil cantină strada 1 Decembrie 1918, fiecare dintre acestea cu câte opt cabinete și câte unul la Centrul de Permanență nr. 1 și la Centrul de permanență nr. 2  ”Sf. Ierarh Luca”, acestea din urmă cu câte un cabinet. În municipiul Tecuci ar urma să existe două centre de vaccinare, la Sala de spectacole Ion Petrovici și la Oficiul Prefectural, în total patru cabinete.

De asemenea, în județ sunt propuse zece centre de vaccinare, fiecare dintre acestea cu câte patru cabinete. Astfel, acestea ar urma să funcționeze la Şcoala Gimnazială nr. 2 Matca (corp de clădire fără activitate şcolară), Căminul Cultural Lieşti, Căminul Cultural Pechea, Căminul Cultural Ivești, Căminul Cultural Tulucești, Căminul Cultural Cudalbi, clădirea din strada Zambilelor din comuna Corod, Casa de cultură Târgu Bujor, Căminul Cultural Cosmeşti și Sala de sport din Berești.

Pentru personalul medical și auxiliar din județul Galați au fost propuse alte zece centre de vaccinare, fiecare cu câte un cabinet în unitățile sanitare din județ, după cum urmează: Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei”, Spitalul Militar ”Dr. Aristide Serfioti”, Spitalul Municipal ”Anton Cincu” din Tecuci, Spitalul Orășenesc Târgu Bujor, Spitalul General CF Galați, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Sf. Cuvioasa Parascheva”, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sf. Ioan”, Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie ”Buna Vestire” și Spitalul de Psihiatrie “Elisabeta Doamna”.

Totodată, au fost solicitate și trei caravane mobile pentru vaccinarea împotriva Covid-19 a personalului și beneficiarilor din centrele rezidențiale precum si a populației cu nevoi speciale (nedeplasabili).

Citit 4774 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2020 03:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.