Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

La Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" au fost achiziţionate şase electrocardiografe de ultimă generaţie. Echipamentele medicale au intrat în dotarea secţiilor de oncologie, diabet, chirurgie vasculară, neurochirurgie, endocrinologie şi medicală I. Aparatele sunt complet echipate şi au costat 247.044 de lei, investiţia fiind realizată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi.
"Anul acesta au fost realizate cele mai mari investiţii în aparatură medicală. Bugetul alocat de către Consiliul Judeţean este de aproximativ zece milioane de euro, la care se adaugă fondurile europene obţinute pentru dotarea acestui spital. O parte din aparate au ajuns, altele urmează să fie aduse de către furnizori sau sunt în diverse etape de achiziţie publică. Spre exemplu, în cel mai scurt timp trebuie să ajungă un echipament performant pentru monitorizarea pacienţilor cu probleme cardiace", a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.
Electrocardiografele sunt dotate cu softuri care analizează datele obţinute şi ajută medicul în stabilirea diagnosticului. Investigaţiile se pot realiza şi la patul pacientului, iar datele obţinute pot fi stocate electronic.

Citit 840 ori Ultima modificare Marți, 15 Decembrie 2020 18:46

1 comentariu

  • postat de chris Vineri, 18 Decembrie 2020 06:36 62.231.94.*** Link la comentariu
    0
    1

    Multumim! La urmatoarea achizitie poate ne aduc si manusi, spirt, etc.,! Cu astea nu te poti lauda ca le-ai achizitionat, ca ar trebui sa fie....ca in orice alt spital din galati.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.