Puncte de triaj noi în contextul pandemiei

Puncte de triaj noi în contextul pandemiei

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Având în vedere pandemia de Covid-19, la propunerea prefectului județului Galați, Eugen Hristache, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Galați a solicitat Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale scoaterea de la rezerva de stat, cu titlu gratuit, a cinci construcții ușoare din elemente modulate, dotate cu paturi, saltele și lenjerii.
Structurile au fost trimise pentru a fi puncte de triaj observațional epidemiologic pentru persoanele care se prezintă în vederea acordării asistenței medicale de specialitate în unitățile sanitare gălățene.
Ele au fost distribuite astfel: două la Spitalul CFR din Galați, alte două la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, iar a cincea la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase "Sf. Cuvioasa Parascheva” din municipiul reședință de județ.

Citit 1632 ori Ultima modificare Joi, 10 Decembrie 2020 19:04

1 comentariu

  • postat de Talașman Mihai Marți, 15 Decembrie 2020 18:40 82.79.152.*** Link la comentariu
    0
    0

    Oare aceste noi module sunt la fel ca cele de la Spitalul judetean Galați, neracordate la apă curentă și fără toalete? Apoi dacă sunt tot așa, mai avem cale lungă până la România lucrului bine făcut!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.