Evaluaţi acest articol
(20 voturi)
7 comentarii

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat, la Digi24, că personalul medical din spitale va primi bonusuri pentru efortul depus în vaccinarea propriu-zisă, dar și în munca de convingere a oamenilor ca să fie imunizați. El a precizat că și medicii de familie vor primi astfel de bonusuri.
Ministrul Sănătății a vorbit despre proiectul care urmează să fie aprobat în următoarea ședință de guvern, prin care medicii și asistentele să fie plătiți pentru a rezolva "problema personalului vaccinator", deoarece a primit semnale din mai multe locuri din țară că ar putea exista o problemă în acest sens. Voiculescu a adăugat că "e firesc" să existe acest proiect de OUG, care prevede suma de 100 de lei pentru fiecare medic, cu un bonus pentru medicul coordonator, 50 de lei pentru asistentul medical și 25 de lei pentru registrator. "Vorbim de sume pe oră. Sunt sume brute", a precizat el.
Ministrul a adăugat că se bazează pe medicii de familie să convingă oamenii să se vaccineze, însă, deoarece discuțiile sunt în fază incipientă, nu a avansat vreo sumă pe care aceștia ar urma să o primească. Vlad Voiculescu a precizat că sumele totale sunt de "câteva zeci de milioane de euro", iar "o bună parte vor veni din fonduri UE".

Citit 2281 ori Ultima modificare Vineri, 15 Ianuarie 2021 00:10

7 comentarii

 • postat de nick Marți, 12 Ianuarie 2021 14:17 5.13.135.*** Link la comentariu
  0
  9

  De ce trebuie platiti in plus pentru ceva care face parte din meseria lor ca doar nu -i pune nimeni sa schimbe rotile la camion sau sa dea cu var!!! Pai pe acelasi principiu at trebui ca politia sa fie platita in plus pentru verificarea carantinatilor, armata la fel cand i-au scos Orban in stada ptr. a speria lumea primavara trecuta la starea de urgenta sau cand vreun primar depasit de siituatie apeleaza la ei sa faca anchete epidemiologice(asta fiind treaba exclusive a DSP). Ca la fraieri le dau ordin iar la smecheri marca banul!!!!

  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret Marți, 12 Ianuarie 2021 14:14 78.96.81.*** Link la comentariu
  0
  11

  Mare prostie si prosti votanti care tac desi este vorba de banul public!

  Daca vaccinarea nu-i obligatorie, lasand la covingerea fiecaruia, nu inteleg de ce trebuie fortata aceasta covingere prin cadre medicale, in special medici de familie care oricum, nu isi fac treaba lor obisnuita, si sa le dai si bani!?

  In caz de razboi, doctorul, asistenta, cadre medicale care stau in aceleasi conditii cu soldatii si ofiterii in bataia gloantelor, expusi la pericole in fiecare clipa, primesc cumva niste bani peste salariul initial?!!

  Pe cand o sa fie platiti suplimentar si maturatorii pe strazi sa-si faca treaba corespunzator, sa nu-si murdareasca marlanii ciupicii in gunoaiele aruncate aiurea chiar de ei!

  Tara-i plina de datorii prin imprumuturi la banci straine si mamelucii incompetenti aflati la putere isi bat joc de banii imprumutati ducand tara la faliment si datorii pentru generatii intregi dupa ei!

  Huo!

  Raportează
 • postat de vali Marți, 12 Ianuarie 2021 11:18 193.231.148.*** Link la comentariu
  8
  13

  si medicul de familie poate garanta ca eu nu pot face complicatiis-au alergii de la vaccin?

  Raportează
 • postat de BINGO Marți, 12 Ianuarie 2021 10:44 82.76.144.*** Link la comentariu
  3
  18

  lasati vrajeala si platiti oamenii doar pentru orele suplimentare, pentru restul timpului au salariu. probabil isi va lua si ministrul un mare bonus, ca a reusit sa vaccineze toata tara ;)

  Raportează
 • postat de Cetateanul multumit Marți, 12 Ianuarie 2021 08:48 217.73.162.*** Link la comentariu
  0
  20

  Care medici, bre? Din turnul de fildes se vede frumos... Medicii de familie care nu se implicau nici pana acum? Terminati cu maruri populiste si coborati la firul ierbii, altfel cheltuim fara cap! Medicii de familietrebuie sa invete sa isi faca treaba responsabil! Unde mai e daruirea fata de populatie?

  Raportează
 • postat de Aderin Marți, 12 Ianuarie 2021 00:28 5.13.207.*** Link la comentariu
  2
  34

  Serios, ce gluma bună.

  Raportează
 • postat de Adrian Marți, 12 Ianuarie 2021 00:12 89.39.81.*** Link la comentariu
  7
  40

  O masura deșteapta ii va convinge sigur pe aia sceptici sa stie ca medicul lor e platit sa ii convinga....o sa terminam vaccinarea la paștele cailor...

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.