Trei comune gălățene, inclusiv Ivești, în scenariul ”roșu”

Trei comune gălățene, inclusiv Ivești, în scenariul ”roșu”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Începând de luni, 1 februarie, pentru comunele Bălăbănești, Ivești și Vîrlezi, unde incidența cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus din ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, se aplică pentru o două săptămâni măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 3 din 12 ianuarie 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 ianuarie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De la aceeași dată, comuna Independența, unde incidența cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori, intră în scenariul ”verde” al pandemiei, cu relaxarea corespunzătoare a restricțiilor impuse anterior.

Măsurile dispuse vor fi reevaluate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică, la expirarea termenului pentru care au fost instituite.

Citit 3225 ori Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2021 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.