PANDEMIE COVID-19. Galațiul rămâne în scenariul galben, două comune intră în cel roșu

PANDEMIE COVID-19. Galațiul rămâne în scenariul galben, două comune intră în cel roșu
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Începând de sâmbătă, 13 martie, în comuna Tulucești, unde incidența cumulată a cazurilorde infectare cu noul coronavirus din ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, se aplică, pentru o perioadă de două săptămâni, măsurile prevăzute în scenariul roșu pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Același scenariu intră în vigoare, începând de luni, 15 martie, și în comuna Scânteiești.

De la aceeași dată, în municipiul Galați și comunele limitrofe Șendreni și Vânători, unde incidența cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, se aplică, în continuare, pentru alte 14 zile, restricțiile prevăzute în scenariul galben al pandemiei de COVID-19.

Măsurile dispuse vor fi reevaluate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați, în urma analizei efectuate de Direcția de Sănătate Publică, la expirarea termenului pentru care au fost instituite.

Ultima incidență disponibilă privind rata de infectare din municipiul reședință de județ se situa la valoarea de 2,2/1.000 de locuitori, vineri, 12 martie.

Citit 6762 ori Ultima modificare Luni, 15 Martie 2021 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.