Braniștea și Vânători au intrat în scenariul roșu

Braniștea și Vânători au intrat în scenariul roșu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începând de miercuri, 24 martie, în comunele Braniștea și Vânători, unde incidența cumulată a cazurilor de infectare COVID-19 din ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori, se aplică pentru o perioadă de două săptămâni măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 293 din 10 martie 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, mai exact scenariul roșu, cu toate restricțiile de rigoare.

Tot începând cu data de 24 martie, comunele Cuza Vodă și Piscu, iar de joi, 25 martie, și orașul Târgu Bujor, precum și comunele Bălăbănești și Corod, unde incidența cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, intră în scenariul galben al pandemiei de COVID-19.

Măsurile dispuse vor fi reevaluate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Galați, la expirarea termenului pentru care au fost instituite.

Citit 1940 ori Ultima modificare Vineri, 26 Martie 2021 10:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.