Un tânăr din Galați, bolnav de COVID-19, a murit

Un tânăr din Galați, bolnav de COVID-19, a murit
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un gălățean de 27 de ani a murit din cauza complicațiilor provocate de infecția cu noul coronavirus. Bărbatul suferea de obezitate și nu era vaccinat. Mai mult, câteva zile după primirea diagnosticului a ales să stea acasă, refuzând internarea recomandată de medici.

”Direcția de Sănătate Publică Galați a raportat un deces al unei persoane infectate cu coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 27 de ani, nevaccinat, cu obezitate. Acesta a fost testat pozitiv pe data de 1 august, dar a refuzat inițial internarea. Pe 5 august, a solicitat ajutor medical, fiind internat la Spitalul de Boli Infecțioase, de unde, pe 10 august, a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Galați”, precizează Instituția Prefectului Galați, într-un comunicat de presă.

Recent, doi tineri de 30 de ani, fără alte boli și nevaccinați, au murit din cauza COVID-19 la Spitalul ”Victor Babeș” din București, a spus șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, care a mai atras atenția că există date conform cărora tinerii sunt mai afectați de varianta Delta a virusului SARS-CoV-2.

Citit 4839 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 August 2021 19:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.