UPDATE. O tânără a murit în chinuri, după ce a fost diagnosticată greșit de două ori

UPDATE. O tânără a murit în chinuri, după ce a fost diagnosticată greșit de două ori
Evaluaţi acest articol
(78 voturi)

Un nou caz revoltător, petrecut recent la Spitalul Județean Galați, aduce încă o dată în atenție superficialitatea cu care unele cadre medicale de aici abordează actul terapeutic. O fată de doar 21 de ani s-a stins după săptămâni întregi de suferință, timp în care a fost trimisă de două ori acasă, cu diagnosticul greșit, și după ce a fost lăsată să se chinuie ore în șir pe holurile de la Urgențe. Familia tinerei cere acum să se facă dreptate, pentru ca alte persoane să nu mai aibă parte de aceeași soartă.

Pe 28 octombrie, Mihaela Anghele a simțit o durere bruscă și puternică în zona lombară. Părinții au chemat Ambulanța, iar fata de 21 de ani, studentă în anul 3 la Medicină, a fost dusă la secția UPU a Spitalului Județean Galați. Nimic nu anunța atunci tragedia care urma să aibă loc. "La Urgențe, am așteptat șase ore până să i se pună un diagnostic, care s-a dovedit a fi greșit. I s-a pus diagnosticul de lombosciatică, fără ca medicul să se apropie de ea. Apoi, am fost trimiși acasă, cu o rețetă. Durerile au continuat, așa că sâmbătă dimineață, pe 30 octombrie, am venit noi cu ea la spital, la Urgențe. Când ne-au văzut, doamnele de acolo mi-au spus: a, pentru o durere de spate veniți iar? Doctorul care a fost chemat i-a pus același diagnostic, dar tot de la distanță. I-a dat și o trimitere la RMN, pentru că dânsul a spus că nu se uită la fată fără RMN. Era o investigație pe care eu, sâmbătă, nu am avut unde să o fac. Astfel, am fost trimiși din nou acasă", spune Carmen Anghele, mama fetei.

"Mami, mami, nu mă lăsa!"

Duminică dimineață, când a mers la baie, Mihaela a simțit că are o umflătură în zona anusului. Mama sa a chemat iarăși Ambulanța, iar fata a fost dusă, pentru a treia oară în decurs de doar patru zile, la Spitalul Județean. "Și atunci, tot lombosciatică i-au spus că are, până când i-am arătat doamnei doctor o poză cu abcesul fetei. Atunci, s-au schimbat la 180 de grade și au spus: chemați repede chirurgul, pentru că fata asta are abces și o să moară. Acestea au fost cuvintele doamnei doctor. L-au chemat pe domnul doctor chirurg, care, după părerea mea, nu s-a purtat foarte profesionist cu ea. Mi-a spus că fata se alintă, deși ea trecea prin niște dureri groaznice de câteva zile. M-a și dat afară din încăperea în care o consulta. Pentru că o durea tare, fata nu a putut să stea la consult. Doctorul s-a supărat atunci și a aruncat mănușile. I-am spus să-i dea măcar un calmant, ca să poată suporta durerea. Medicul a început să țipe la mine și mi-a spus să mă uit în spatele spitalului, pentru că sunt o groază de cazuri de COVID-19, ce-mi trebuie mie calmante, anestezist, că să vorbesc cu Raed Arafat să ne angajeze oameni. Apoi, i-a spus fetei: dacă nu te operez, o să mori. Ea, când a auzit așa ceva, s-a speriat, a căzut pe o băncuță de lângă, s-a învinețit la gură și-mi spunea: "Mami, mami, nu mă lăsa!". Atunci, eu am luat-o acasă, pentru că mi-a fost milă de ea și pentru că nu a vrut să mai rămână", își amintește Carmen Anghele.

"M-am așezat eu peste ea, ca să o încălzesc"

Ajunsă acasă, fata a început să vomite și să facă febră, așa că a mers din nou la Urgențe. "Duminică, la ora 11,00 dimineață, îi făcuseră și un test RT-PCR. Rezultatele testului au venit abia la ora 21,00, pentru că cei de la laborator l-au băgat în lucru tocmai la ora 19,00. A trebuit să mai stăm astfel pe holurile de la Urgențe Chirurgie, pe un pat, fără lenjerie, fără nimic, pentru a aștepta rezultatele testului. În tot timpul acesta, fata mea avea frisoane, am cerut o pătură să o învelesc, dar ei nu au venit să-mi aducă nimic. M-am dezbrăcat și am pus hainele mele peste ea, m-am așezat eu peste ea ca să o încălzesc și i-am cerut soțului să aducă o pătură de la mașină. Le-am cerut doamnelor asistente care erau pe tură să-mi aducă un termometru, dar nu mi-au mai adus, iar ca să nu le mai deranjez au tras un paravan, ca să nu le mai văd. Au intervenit și oamenii care erau acolo ca să ne ajute cu ceva, pentru că era doar o copilă. A venit o doamnă doctor, căreia i s-a făcut milă de noi și i-a administrat o perfuzie, dar târziu, pe la ora 18,00 - 19,00. Nu i-a dat însă nimeni niciun calmant. După ce au venit și au preluat-o, au băgat-o în sala de operație, iar de acolo nu mai știu nimic concret", mai spune, copleșită încă de durere, mama fetei.

A murit după două săptămâni de suferințe

Luni dimineață, femeia a fost anunțată că fata ei se află în stare critică. I s-a cerut și acordul pentru o nouă intervenție chirurgicală abdominală. Nici această a doua operație nu a ajutat-o însă. Diagnosticul oficial a fost cel de abces perianal. "Doctorul care a operat-o ne-a spus că nici în ziua de astăzi nu se știe cu exactitate care a fost diagnosticul fetei mele. Unii medici au avut grijă cu dăruire de ea, dar dacă nu au știut exact pentru ce să o trateze... Au început apoi să îi cedeze organele, i-au găsit zona zoster, dar și alte bacterii care de regulă sunt luate din spital. I-au făcut hemodializă, a avut nevoie de transfuzii de sânge, au intubat-o. Am cerut de foarte multe ori și transferul la alt spital, dar au spus că este netransportabilă. Am stat și am așteptat, nu am putut face nimic altceva, iar fata mea, din păcate, a murit. Am depus plângere la spital și vreau să fac plângere și la Parchet, pentru a nu se mai întâmpla ce s-a întâmplat. Bănuiesc că nu sunt singura. Mă uitam la cei din Urgențe: țigările și cafelele din cinci în cinci minute, în timp ce oamenii stăteau pe scaune", își amintește mama fetei decedate.

Plângere depusă la spital

Într-un punct de vedere oficial, reprezentanții Spitalului Județean Galați confirmă faptul că o sesizare în legătură cu acest caz a fost depusă la spital. "Pacienta a fost internată în spitalul nostru, unde a beneficiat de toate îngrijirile medicale și de investigațiile medicale necesare, îngrijiri care au fost adaptate în permanență modificărilor clinico-biologice și imagistice apărute pe perioada spitalizării. Din păcate, evoluția a fost nevaforabilă. Pe toată durata internării s-a ținut legătura cu mama fetei și putem spune că ne pare extrem de rău de pierderea suferită", a precizat dr. Violeta Șapira, purtătoarea de cuvânt a unității medicale gălățene.

Procurorii anchetează cazul studentei moarte la Spitalul Județean Galați [detalii]

Citit 45478 ori Ultima modificare Joi, 18 Noiembrie 2021 02:24

48 comentarii

 • postat de comunismul
  Miercuri, 17 Noiembrie 2021 01:24
  5.13.222.***
  ce nenorociti! saraca fata! dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!
  0
  10
  Raportează
 • postat de treziti-va. e de rau
  Marți, 16 Noiembrie 2021 21:04
  89.39.81.***
  in afara de toata tarasenia asta cu covid, medici, asistente, infirmiere ce nu se mai termina asistam si la o alta timpenie a celor ce nu se vaccineaza, nu dau singe, nu se opereaza. e ilogic sa iti spuna un medic ca daca nu te operezi acum mori si tu sa spui mama nu ma lasa, opereaza-te. nu e in logica omului sa nu vrea sa moara. nu e in logica mamei ce vrea sa-i traiasca copilul sa refuze o operatie ce ii salva copilul. sint si persoane ce refuza operatii, luare si dare de singe pe criterii de ei stiute. daca e cazul, nu vad decit vina mamei. scuze, stiu ca intru intr-un subiect delicat. medicii sint pusi in situatii grele si delicate zilnic. E PANDEMIE. sa faci mofturi acum e ca si cind joci ruleta ruseasca.
  20
  4
  Raportează
 • postat de RMN
  Marți, 16 Noiembrie 2021 16:10
  86.124.112.***
  Cand a trimis-o la RMN se stia ca este o durere de spate adica nu era o urgenta, deci la acel moment nu erau prezentate toate simptomele, nu se stia de abces si de gravitatea situatiei, inca. Dar ai tarziu cand au vazut poza cu abcesul, i-au spus ca trebuie operata imediat de urgenta ptr. a nu muri. Dar ele au refuzat operatia, SI AU PLECAT ACASA cu toate ca stiau ca este risc de deces: "....până când i-am arătat doamnei doctor o poză cu abcesul fetei. Atunci, s-au schimbat la 180 de grade și au spus: chemați repede chirurgul, pentru că fata asta are abces și o să moară. Acestea au fost cuvintele doamnei doctor."
  15
  5
  Raportează
 • postat de Pentru Mariana
  Marți, 16 Noiembrie 2021 15:10
  89.137.229.***
  Dar partea aceea cand a fost trimisa de 2 ori acasa nu ati retinut-o? Cand i-au spus ca iar veniti pentru durerea de spate si au trimis-o acasa. Cand medicul, in loc sa fie empatic, a urlat la ea, asta ati retinut? Cred ca sunteti medic acolo, de aceea tineti cu ei.
  0
  17
  Raportează
 • postat de Daniela Andrei
  Marți, 16 Noiembrie 2021 14:19
  109.166.133.***
  După lungi ore de așteptare, mama mea a fost trimisa acasă de către 2 medici din cei 3 care au văzut - o, pe motiv ca "nu ii arde casa". Exact aceasta a fost exprimarea doctorilor. După zeci de controale și analize pentru care absolut niciun medic nu și-a dat interesul, au trimis-o la psihiatrie. Asta este rezolvarea lor: psihiatria!!!
  În cele din urma, un medic, a dat dovada de puțin mai multa implicare, descoperind o forma rara de cancer, cu metastaze osoasa și pe ficat! Despre ce vorbim?!
  0
  14
  Raportează
 • postat de Andrei
  Marți, 16 Noiembrie 2021 13:29
  109.153.172.***
  Întâmplarea are o puternică "aromă"/"mireasmă" penală!!!
  0
  8
  Raportează
 • postat de marta
  Marți, 16 Noiembrie 2021 13:11
  78.96.59.***
  este cinic ce am sa spun dar tinara studenta era studenta la facultatea de medicina in anul III, nu se poate sa nu-si fi dat seama ce se intimpla cu corpul ei, in momentul cind i-au pus diagnosticul de lombosciatica si ea avea o infectie cum de nu a ripostat? cum de nu avea o cunostinta medic, asistenta, se presupune ca a facut practica a luat legatura cu medici, asistenti medicali in timpul practicii, era aproape in sistem cum sa mori si cum sa ai asa o proasta orientare cind se stie ca e de evitat urgenta in zilele astea cind e full de covid si desi nu sunt din asa zisul sistem de sanatate ii inteleg si pe cei care lucreaza la urgente si inteleg presiunea care este pe ei, nu sunt de acord cu punerea lor la zid. medicii de familie ce fac?
  13
  6
  Raportează
 • postat de aledai
  Marți, 16 Noiembrie 2021 11:57
  5.14.134.***
  ART. 14: Când pacientul nu își poate exprima voința, dar este necesară o intervenție medicală de urgență, personalul medical are dreptul să deducă acordul pacientului dintr-o exprimare anterioară a voinței acestuia.

  ART. 15: În cazul în care pacientul necesită o intervenție medicală de urgență, consimțământul reprezentantului legal nu mai este necesar.

  ART. 16: În cazul în care se cere consimțământul reprezentantului legal, pacientul trebuie să fie implicat în procesul de luare a deciziei atât cât permite capacitatea lui de înțelegere.

  ART. 17(1): În cazul în care furnizorii de servicii medicale consideră că intervenția este în interesul pacientului, iar reprezentantul legal refuză să își dea consimțământul, decizia este declinată unei comisii de arbitraj de specialitate.

  (2): Comisia de arbitraj este constituită din 3 medici pentru pacienții internați în spitale și din 2 medici pentru pacienții din ambulator.
  Chiar daca mama a luat copilul acasa, decizia tot a medicilor era, pentru ca : ,, chemați repede chirurgul, pentru că fata asta are abces și o să moară", ,,Apoi, i-a spus fetei: dacă nu te operez, o să mori". Doi (2) medici si-au dat seama ca este GRAV. Vorbesti cu pacientul si ii explici pe intelesul lui ce trebuie facut si calm.
  0
  12
  Raportează
 • postat de pensionaru de rand;
  Marți, 16 Noiembrie 2021 10:57
  89.39.81.***
  Dumnezeu sa o ierte.Si pe criminali.Numa ...ei sa se poata ierta.Ba ?care stii ca nu stii nimic ca doctor,Ma no sa poti muri cu atatea suflete pa constiinta .Ai mare grija ,nu te juca .
  4
  20
  Raportează
 • postat de Spitalul JudeteN = MORGA
  Marți, 16 Noiembrie 2021 10:19
  5.13.213.***
  Autorul acestui articol trebuie sa dea informatia corecta si completa. Asta inseamna sa ii numeasca pe doctorii si asistentii care au tratat cazul acestei fete nevinovate, astfel incat nimeni sa nu se mai dea pe mana acestor criminali. Spuneti cine sunt acesti asa zisi doctori ca lumea sa stie si sa se feresca de ei !!!
  2
  41
  Raportează
 • postat de Afara cu medicii iresponsabili!
  Marți, 16 Noiembrie 2021 10:18
  95.76.32.***
  Ce nu pot intelege este ca de ce nu se face public numele acelui medic
  sau a personalului medical implicat in acest caz.
  Se stie ca Spitalul de Urgenta are RMN si nu pot intelege
  de ce a trimis-o sa faca in alta parte RMN
  Daca se facea RMN pe loc in spital si fata nu era luata acasa, cu siguranta era salvata.
  Este o culpa medicala doar prin luarea acestei decizii sa fie trimisa sa faca RMN in alta parte
  stiind foarte bine ca spitalul are RMN pentru urgente, nu mai vorbesc de celelalte decizii.
  Dumnezeu s-o aiba in paza!
  1
  41
  Raportează
 • postat de Incepeti de la voi schimbarea
  Marți, 16 Noiembrie 2021 10:11
  82.113.121.***
  Adevaratii vinovati suntem noi pacientii care alergam dupa medici cu plicul in mana. Noi i-am transformat in monstrii care sunt acum. Noi i-am dezumanizat dandu-le bani si facandu-i sa se gandeasca numai la greutatea plicului primit. Ceilalti vinovati sunt procurorii, politistii si alti lucratori speciali care iau banii de pomana. De ce nu se sesizeaza parchetele? Baietii sunt preocupati cu fraternizarile de alt gen. Ne meritam soarta, schmbarea trebuie sa vina de jos in sus, asa s-a intamplat in toate tarile dezvoltate. Nu mai asteptati nimic de la clasa politica, noi suntem singurii responsabili de soarta noastra.
  1
  48
  Raportează
 • postat de Mariana
  Marți, 16 Noiembrie 2021 10:04
  86.124.112.***
  Eu am citit tot de la cap la coada, trebuia operata imediat ce i s-a spus asta, trebuie citit totul:
  "Apoi, i-a spus fetei: dacă nu te operez, o să mori. "........ apoi maica-sa spune: "Atunci, eu am luat-o acasă, pentru că mi-a fost milă de ea și pentru că nu a vrut să mai rămână", își amintește Carmen Anghele.
  Ce mai este de spus, AU REFUZAT OPERATIA DE URGENTA!! Dupa ce au ajuns acasa, starea fetei s-a agravat asa cum a prevazut si medicul. Cine e de vina?! daca au refuzat spitalizarea si operatia la timp. Cand s-au intors la spital a doua oara, cu alte teste etc, aceasta intarziere i-a fost fatala.
  Trebuia operata imediat!!!
  35
  11
  Raportează
 • postat de Simona
  Marți, 16 Noiembrie 2021 09:24
  86.127.76.***
  Asta arata gradul urias de imoralitate si lipsa de compasiune din zona galati
  3
  40
  Raportează
 • postat de Eu
  Marți, 16 Noiembrie 2021 09:05
  5.13.162.***
  Spuneti si numele doctorilor implicati, ca sa cunoasca si populatia Galatiului care sunt profesionistii de la Spitalul judetean.
  1
  60
  Raportează
 • postat de macarie banu
  Marți, 16 Noiembrie 2021 09:01
  95.76.3.***
  Abatorul Judetean Galati!.....in lipsa unui spital adevarat din toate punctele de vedere multi nu au alta optiune decat sa mearga ca vitele aici.
  0
  43
  Raportează
 • postat de pro
  Marți, 16 Noiembrie 2021 08:58
  82.208.137.***
  Daca doctorul incompetent nu zboara din spital, cred ca va fi revolta in Galati. In primele randuri vor fi studentii la medicina, colegii fetei.
  2
  43
  Raportează
 • postat de rodica
  Marți, 16 Noiembrie 2021 07:53
  194.105.20.***
  Criminalii sunt in spital, fac gasca buna cu bacteriile! Doctorii isi pierd ratiunea de a mai exista. Lumea ii evita pentru ca stiu cat sunt de imputiti si aroganti. Asa sunt majoritatea aici la Galati. Niste infecti!
  2
  110
  Raportează
 • postat de Leo
  Marți, 16 Noiembrie 2021 06:45
  217.193.144.***
  E cutremurator cind citesti!Ramai fara cuvinte!Cum pote in doctor,daca se poate numi doctor, sa faca reprosuri in situatie in care o mama doreste ca fiica sa fie diagnosticata intr-o situatie disperata?
  Sa-i puna diagnosticul de la distanta......."Profesionist"......
  Vorbeste cu Arafat!Sa mai angajeze oameni!
  Asemenea comportament trebuie taxat maxim!Trebuie retras dreptul da a prctica medicina!
  Oameni buni cometariile de aici nu mai pot aduce inapoi copilul!
  Cu"rubedenii" si "cunostinte" angajate in sistemul de sanatate nu are cum sa functioneze!
  Doctorii si asistentele trebuiesc sa fie dintre oameni cu calitati deosebite, de o tinuta morala impecabila.
  1
  100
  Raportează
 • postat de Laur
  Marți, 16 Noiembrie 2021 01:22
  80.233.43.***
  Ce reclamație sa mai faci. Spitalul ăla este stat in stat. Colegiul medicilor,comisii,anchete,rubedenii,prietenii,ani pierduți pentru a ți piere cheful de a mai găsi o fărâmă de dreptate,să te umple de sictir,de lehamite. Ramai fără cuvinte. Dar au grijă să știm cu toții că ei luptă zi de zi cu covidul,prima linie,război,eroi, etc etc. Și când afli de un caz din acesta,21 de ani... Ăsta nu mai este spital.
  2
  134
  Raportează
 • postat de Gregor
  Marți, 16 Noiembrie 2021 00:09
  5.13.166.***
  Sper ca acel doctor doarme noaptea bine stiind ca a ucis cu sange rece un copil.
  4
  109
  Raportează
 • postat de paloma
  Luni, 15 Noiembrie 2021 23:02
  5.13.145.***
  Tinerii mor cu zile in spitalul judetean si pucheanu face parc de distractii in incinta fostei uzine de apa !!! Asta da prioritate !!!
  25
  92
  Raportează
 • postat de paloma
  Luni, 15 Noiembrie 2021 23:00
  5.13.145.***
  Ce a facut Ataturk, ar trebui facut si la spitalul judetean !!! Multumim puchene, multumim psd !!!
  15
  44
  Raportează
 • postat de VaccinatuAsimptomatic
  Luni, 15 Noiembrie 2021 22:35
  5.13.138.***
  Dumnezeu sa o ierte !
  Acum "eroii" vor declara inca un caz de covid !
  15
  81
  Raportează
 • postat de Sandu
  Luni, 15 Noiembrie 2021 22:14
  5.13.169.***
  Am tot scris in comentarii ca oamenii mor in principal din cauza acestor criminali de doctori acesti eroi de carton platiti regeste sa isi bata joc de oameni , afara cu toti spagarii de la spitalul Judetean !
  2
  107
  Raportează
 • postat de Confuz
  Luni, 15 Noiembrie 2021 21:56
  109.166.130.***
  Si avem facultate de medicina. Cu casapii astia drept profesori.
  3
  103
  Raportează
 • postat de Nicușor
  Luni, 15 Noiembrie 2021 21:32
  87.210.248.***
  FIARE ȘI MONȘTRI CU CHIP DE OM ASTA SUNT EROII "DOCTORI" DIN ZIUA DE AZI . TUPEU NESIMȚIT ȘI REPETENȚI, CĂ NU SE POT NUMI DOCTORI. AM AJUNS O ȚARĂ DE REPETENȚI ȘI INCOMPETENȚI ÎN ORICE DOMENIU. LA NOI LA GALAȚI NU SUNT ÎN STARE SĂ FACĂ O SIMPLĂ OPERAȚIE DE POLIPI UNUI COPIL(EXPERIENȚĂ PERSONALĂ). AVEM UN ORAȘ PLIN DE ZEFLEMIȘTI, TUPEIȘTI DE DOI LEI,INCOMPETENȚI, ȚEPARI, DAR CEL MAI ORIBIL ESTE CĂ SUNTEM PLINI DE OAMENI RĂI .
  2
  110
  Raportează
 • postat de Tirpitz
  Luni, 15 Noiembrie 2021 21:08
  82.76.159.***
  Medici cu salarii mari nemeritate pt unii care sunt nesimtiti și incompetenți. Cum să i pui un diagnostic fara o consultație in prealabil, cât de dobitoc trebuie sa fii, tu medic nesimțit care ai trecut degeaba printre o facultate de medicina. Poate nici medicina nu se mai studiază cum ar trebui din moment ce apar astfel de doctori habarniști. Unii dintre habarniștii ăștia vor mai practica medicina pe mai departe când ei nu salvează vieți, ei omoară oameni? Pai, ma nemernicilor de cadre medicale, ăla e spital de urgenta, deci la urgență ii faci analize și RMN, dobitocilor, ați omorât o fata atât de tânără, cine dracu va da acest drept de a lua vieți? Să plătiți cu vârf și îndesat, asta va doresc la toți acești nepricepuți de doctori!!
  3
  125
  Raportează
 • Luni, 15 Noiembrie 2021 20:49
  82.145.220.***
  Ridicați doctori în slăvi.Mariti salariile că sunt zei și bugetari care nu fac nimic.Niste ahtiați după bani oare nu se vede al doilea caz într-un timp scurt.Decat sa protestăm împotriva măștilor și a vaccinului mai bine protestăm pentru țara noastră și nenorociți care ne tot conduc.Bravo Romania
  1
  100
  Raportează
 • postat de Covidache
  Luni, 15 Noiembrie 2021 20:49
  95.76.59.***
  Un tânăr de 46 de ani, a murit recent în timp ce era plimbat între spitale, acum copila asta a fost chinuită de niște medici incompetenți sau poate doar plictisiți și total dezinteresați de actul medical profesionist. Singura lor satisfacție o reprezintă indemnizația ,,regească" la care se mai adaugă și ceva ,,atenții" din partea celor aflați în suferință. Dacă nu au tot ce este necesar pentru a-i ajuta pe bolnavi, măcar să facă front comun și să comunice presei și organelor abilitate, lipsurile cu care se confruntă și condițiile în care trebuie să-și exercite activitatea, pentru că altfel îndreaptă unitățile medicale spre statutului de ,,fabricile morții"! Dar multora dintre aceste cadre medicale, oare le pasă?
  1
  111
  Raportează
 • postat de Mario
  Luni, 15 Noiembrie 2021 20:41
  84.117.46.***
  La pușcărie,toate cadrele medicale,care sunt vinovate de aceasta tragedie,doctori, asistente,infirmiere,toți, aceste specimene tb să facă pușcărie ptr c au omorât cu premeditare un suflet nevinovat
  1
  107
  Raportează
 • postat de G-Man
  Luni, 15 Noiembrie 2021 19:54
  5.13.214.***
  Poate sa aduca Fotea si Pucheanu aparatura de miliarde in spitalul asta ca tot infect ramane! La oameni e problema nu la dotare. Resursa umana de acolo e putregaiul care infecteaza spitalul nu bacteria din pereti.
  2
  124
  Raportează
 • postat de Bau-Bau
  Luni, 15 Noiembrie 2021 19:51
  86.124.201.***
  Sa le fie ridicat dreptul de libera practica acestor medici ... in ultimii 2 ani exista pentru unii doar COVID pentru ca aici primesc BONUS ... sa nu mai poata practica medicina in UE timp de cel putin 20 ani ...
  3
  97
  Raportează
 • postat de un galatean
  Luni, 15 Noiembrie 2021 19:43
  86.123.219.***
  Pentru familia fetei: Dumnezeu sa o ierte ! Totusi, nu inteleg ceva: daca prima oara a fost tratata cu indiferenta si neprofesionalism, de ce nu ati mers la Iasi sau la Bucuresti? De ce ati insistat sa mergeti tot la nemernicii astia de la Spitalul Judetean? Si de au luat fata acasa cand medicul a spus ca trebuie operata de urgenta?

  Pentru medicii de la spital: Roata se va intoarce mai devreme sau mai tarziu. Sunteti niste jeguri unii dintre voi, niste forme infecte de viata. Ati gresit meseria, locul unora dintre voi nu este in spital. Sper sa traiti toata viata cu cosmarul ca ati omorat un om prin felul in care v-ati comportat. Jegurilor!
  3
  101
  Raportează
 • postat de Anodin
  Luni, 15 Noiembrie 2021 19:35
  93.122.250.***
  Dorel a ajuns medic și este stăpân peste destinul nostru. Fără experiență , fără empatie , arogant . Dorel este un autentic criminal in serie. Îmi pare rău pentru familiile celor uciși ,îmi pare rău că nu există în Galați un grup de oameni competenți ,să adune masele de oameni și să ceară justiție .
  2
  95
  Raportează
 • postat de Eu
  Luni, 15 Noiembrie 2021 19:29
  62.231.94.***
  Criminalilor.....!!! Fără cuvinte...
  1
  80
  Raportează
 • postat de Gica Sava
  Luni, 15 Noiembrie 2021 19:29
  5.14.135.***
  Oameni buni, cei care trebuie să luați masuri, înțelegeți odată că la spitalul județean Galați se moare cu zile, din vina exclusivă a personalului medical! Câte tragedii trebuie să se întâmple, ca să luați atitudine? Dezinteresul și relele tratamente față de bolnavi sunt vechi, dar acum, sub pretextul stării de alertă, pur și simplu nu le pasă...cum spunea mama fetei, stau la cafele, în timp ce oamenii suferă lângă ei! TREZIȚI-VĂ! Mama fetei ar face mare greșeala, dacă lasă lucrurile așa...trebuie ajutată pentru a scoate adevărul la lumina!
  2
  95
  Raportează
 • postat de Aad
  Luni, 15 Noiembrie 2021 19:11
  70.25.40.***
  Pana la urma trebuie luat taurul de coarne si zis:
  Nu tratez nevaccinati avand Covid-19 si gata, se elibereaza resurse pentru ceilalti bolnavi care platesc nota de plata. Nu mai ai paturi, nu mai ai medici, personal in general, ba mai vine si lipsa de oxigen. Ma intreb daca va avea cineva curajul sa o spuna, undeva intr-o tara.
  16
  53
  Raportează
 • postat de Terente...de la Galati
  Luni, 15 Noiembrie 2021 18:42
  89.136.187.***
  Spitalul Judetean Sf. Apostol Andrei, a devenit nefunctional. Nu mai indeplineste principala lui menire: aceea de a salva viata. Trebuie facut ceva, altfel lumea va intelege ca s-ar cuveni sa-i schimbam numele in "fabrica mortii", iar pe cei ce lucreaza acolo; criminali!
  1
  90
  Raportează
 • postat de Oana
  Luni, 15 Noiembrie 2021 17:03
  46.97.169.***
  Drum lin printre ingeri! RIP
  SPER DIN TOT SUFLETUL MEU,CA ""medicii"" DIN CAUZA CARORA AI AJUNS LA CERURI,SA AIBA ACEEASI SOARTA CA SI TINE. SA MOARA LA FEL CA SI TINE IN CHINURI GROAZNICE! IN TOATE SPITALELE CONTEAZA DOAR COVID 19.... SPITAL DE MACELARI! SUNTEM TRATATI IN SPITALE MAI RAU CA IN EVUL MEDIU... RUSINE ""medicilor"" DIN SPITALUL JUDETEAN! RUSINE!!!
  ""medicilor"" CARE VA CREDETI DOAR VOI ""medici"",DATI-VA DEMISIA. DEMISIA!
  2
  94
  Raportează
 • postat de florin
  Luni, 15 Noiembrie 2021 17:03
  86.124.200.***
  Deci ce putem spune acum????Se justifica mile de euro salarii si pensii pe care le ridica medici,procurorii,judecatorii,politistii,politicienii????Este nevoie as iesim cu furcile la bataie?????Saptamina trecuta in spital a merit la fell o persoana tinara la care medici sau uitat cu dosul! COLEGIUL MEDICILOR CE SPUNE?????CONSILIUL DE ADMINISTRATIE SI DIRECTOAREA MAI SUNT IN FUNCTIE?????NU LE ESTE JENA SA RIDICE LUNAR BANII DE SALARII????MEDICILOR GALATENI NU LE ESTE JENA SA RIDICE DE LA CASIERIE SALARIILE CARE SUNT MINJITE DE SINGE??????Dumnezeu sa o ierte si parintilor putere sa treaca peste aceasta imensa durere!!!
  3
  98
  Raportează
 • postat de ss
  Luni, 15 Noiembrie 2021 16:54
  5.13.153.***
  Strigator la cer, oare cati au murit la acest spital din culpe medicale? De platit, cati au platit? Cu ce se poate plati pt o viata pierduta din dezinteres sau incompetenta? Dumnezeu sa o odihneasca in pace, a avut ghinionul sa se nasca pe aceste meleaguri!
  1
  78
  Raportează
 • postat de Aol Loa Alo
  Luni, 15 Noiembrie 2021 16:53
  109.166.132.***
  De-aia decât să ajung la Județean pe mâna unor criminali, prefer să mor în pustiu. Să nu supăr pe nima și să nu deranjez pe nima!
  1
  57
  Raportează
 • postat de mirel
  Luni, 15 Noiembrie 2021 16:41
  136.255.134.***
  INCA O NOTA DE 10 PENTRU SPITALUL JUDETEAN GALATI
  10 PENTRU MANAGER
  10 PENTRU UPU
  10 PENTRU CHIRURG
  10 PENTRU TOTI SALARIATII SPITALULUI
  In acest timp MOR OANENI CU ZILE IN ACEST SPITAL !
  Tot mortu-i vinovat !
  3
  73
  Raportează
 • postat de Galatean, din pacate
  Luni, 15 Noiembrie 2021 16:18
  81.12.150.***
  Doamneeeee !!!!!
  Dumnezeu sa o odihneasca !!! Draga de ea.....

  Tot ce a relatat mama fetei despre comportamentul asazisilor medici si asistente, videcatori ai bolnavilor, se adevereste !

  Pedeapsa criminalilor !
  2
  78
  Raportează
 • postat de Stefan
  Luni, 15 Noiembrie 2021 16:15
  109.98.127.***
  Priviti si aplaudatii pe "eroii" din linia 1...
  4
  76
  Raportează
 • postat de Alex
  Luni, 15 Noiembrie 2021 16:15
  92.40.203.***
  Scandalos! Strigător la cer!
  2
  64
  Raportează
 • postat de Romanica
  Luni, 15 Noiembrie 2021 16:01
  5.13.156.***
  O asa-zisa mama,iresponsabila!!!!!!!
  Pai iti zice doctorul sa o opereze si tu o iei acasa,ca iti e mila!!!!!!
  88
  26
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro