13 paturi libere la ATI-COVID

13 paturi libere la ATI-COVID
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În spitalele din România erau, luni, 254 de paturi libere la ATI pentru pacienții bolnavi de COVID-19, altele față de cele rezervate persoanelor cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-CoV-2. În județul Galați erau libere, luni, 13 paturi.

Galațiul dispune de locuri la ATI-COVID la Spitalul Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" și la Spitalul Militar. În schimb, în județul nostru nu există niciun pat de Terapie Intensivă pentru bolnavii cu alte afecțiuni medicale, dar care au fost diagnosticați și cu infecție cu virusul SARS-CoV-2. La nivel național, există 78 astfel de paturi. Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienţilor ATI depăşeşte capacitatea secţiilor principale, au anunțat autoritățile.

Citit 1146 ori Ultima modificare Marți, 30 Noiembrie 2021 02:57

1 comentariu

 • postat de Nicu
  Marți, 30 Noiembrie 2021 14:10
  5.13.159.***
  DE CE in datele centralizate si raportate zilnic de Prefectura Galaţi din numarul pacientilor declarati purtatori ai virusului, NU SUNT RAPORTATI CATI SUNT VACCINATI SI CU CATE DOZE (si in ce luna au fost facute) asa cum sunt raportate la cei decedati ?
  1
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.