MedLife a preluat pachetul majoritar de 76 la sută din Centrul Medical Irina

MedLife a preluat pachetul majoritar de 76 la sută din Centrul Medical Irina
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a anunţat semnarea achiziţiei pentru pachetul majoritar în proporţie de 76 la sută al companiei Expert Med Centrul Medical Irina, cel mai mare jucător independent de pe piaţa serviciilor medicale private din Galaţi. Compania nu a comunicat și valoarea tranzacției.

Centrul Irina va fi astfel integrat sub brandul „Sfânta Maria”, parte a grupului MedLife, prin care reţeaua îşi extinde astfel prezenţa în zona Moldovei, transmite MedLife.

Expert Med Centrul Medical Irina a fost lansat în 1999, având peste 22 de ani de experienţă pe piaţa serviciilor medicale private. În 2020, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 3,5 milioane de lei. De serviciile Centrului Medical Irina vor beneficia atât pacienţii reţelei „Sfânta Maria”, cât şi cei ai Sistemului Medical MedLife.

Centrul Medical Irina este în relaţii contractuale cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, pentru analize de laborator, ecografii, radiografii, DEXA, Diabet Zaharat Nutriţie şi Boli Metabolice, îngrijiri la domiciliu, şi, de asemenea, cu Casa O.P.S.N.A.J., pentru analize de laborator.

„Această nouă tranzacţie înseamnă un pas important pentru consolidarea grupului la nivelul Moldovei, Centrul Medical Irina devenind principalul furnizor de servicii medicale de medicina muncii al grupului Sfânta Maria pe zona Brăila-Galaţi”, a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO MedLife Group.

Citit 5600 ori Ultima modificare Marți, 04 Ianuarie 2022 12:53

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.