Valeriu Gheorghiță - de la coordonarea vaccinării, la conducerea Spitalului SRI

Valeriu Gheorghiță - de la coordonarea vaccinării, la conducerea Spitalului SRI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Schimbat de la conducerea comitetului de cooronare a vaccinării, medicul militar Valeriu Gheorghiţă a preluat funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă "Prof. dr. Agrippa Ionescu", a anunțat, printr-un comunicat de presă, Serviciul Român de Informaţii.

Misiunea acestuia va fi aceea de a "pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii constante a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală".

Potrivit HotNews.ro, Valeriu Gheorghiță a fost schimbat din funcția de președinte al Comitetului de coordonare a vaccinării anti-COVID printr-o decizie a premierului Nicolae Ciucă, publicată marţi în Monitorul Oficial.

În locul său a fost numit secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andrei Baciu, care până acum a fost vicepreședinte al Comitetul de coordonare a vaccinării anti-COVID.

Valeriu Gheorghiță a condus Comitetul de coordonare a vaccinării anti-COVID în România încă de la începerea campaniei de vaccinare, în decembrie 2020.

CITIȚI ȘI: Pandemia de COVID-19 dă semne să revină în forță. Creștere semnificativă a numărului de infectări și decese, la nivel național

Citit 2092 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Martie 2022 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.