Resturi folositoare. Beneficiile zaţului de cafea

Resturi folositoare. Beneficiile zaţului de cafea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zaţul rămas de la cafeaua de dimineaţă face minuni pentru sănătatea şi frumuseţea ta. Dacă nu te-ai gândit până acum să-l „reciclezi”, e bine să ştii că acest remediu naturist te ajută să reduci celulita, are efect de scrub pentru că înlătură celulele moarte ale pielii şi îi conferă părului tău sănătate şi strălucire.

1. Părul poate fi mai sănătos şi mai strălucitor dacă îl tratezi cu o mască din cafea. Pune zaţul proaspăt pe părul uscat, masează bine pielea capului şi acoperă-te pentru 10-15 minute cu un prosop. Rezultatul este vizibil imediat, părul fiind mai mătăsos şi mai strălucitor. De asemenea, procedeul se foloseşte şi pentru reîmprospătarea culorii la persoanele cu părul brunet, şaten sau roşcat în nuanţe închise.

2. Tratament ieftin şi eficient împotriva celulitei. Amestecă o jumătate de cană de zaţ proaspăt (de preferabil, cald) cu două linguri de ulei de măsline şi aplică pasta pe zonele care îţi sunt afectate de celulită. Lasă să acţioneze o jumătate de oră, apoi clăteşte zona fără să foloseşti gel de duş sau săpun. Rezultatele vor fi vizibile dacă vei repeta procedeul cel puţin de două ori în fiecare săptămână.

3. Zaţul poate fi folosit şi pentru exfolierea tenului, dacă este aplicat ca o mască pe pielea uscată. Zaţul va curăţa tenul, va închide porii şi va îndepărta celulele moarte, lăsându-ţi pielea curată şi luminoasă. Daca ai un ten cu tendinţe de uscare, este obligatorie aplicarea unei creme puternic hidratante după ce dai jos masca.

Citit 14792 ori Ultima modificare Vineri, 11 Ianuarie 2013 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.