Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, prin Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Galați, a anunțat finalizarea lucrărilor, în comuna Umbrărești, la obiectivul "Reamenajare a albiei regularizate a râului Bârlad, mal stâng", pe o lungime de 400 de metri (300 de metri - lucrări de  decolmatare și 100 de metri - lucrări de consolidare cu anrocamente). Alte lucrări în care angajații SGA Galați erau angrenați sunt reamenajarea malului drept al Bârladului, în comuna Munteni, pe o lungime de 430 de metri și cele pentru mărirea secțiunii de scurgere a cursului de apă Corozel în comuna Matca, pe o lungime de 3,65 km. Scopul acestor lucrări, de mărire a secțiunii de scurgere, prin operațiuni de decolmatare şi reprofilare a albiei, este de a reduce riscul de producere a fenomenelor de inundații și de a crește gradul de apărare a populației și obiectivelor socio-economice.

Citit 3175 ori Ultima modificare Joi, 11 Iunie 2020 21:46

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro