Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La finalul săptămânii trecute, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației au fost semnate ordinele de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru 93 de obiective de investiții, care vor fi realizate prin programele coordonate de Compania Națională de Investiții (CNI). Lucrările, în valoare totală de peste 550 milioane de lei, vor viza, în principal: conservarea/ restaurarea și reabilitarea unor monumente istorice și lăcașe de cult, construirea și dotarea unor sedii de instituții publice și a unor așezăminte culturale, reabilitarea infrastructurii afectate de pagubele produse în urma calamităților, reabilitarea, dotarea și modernizarea unor săli de cinematograf, precum și construirea și dotarea unor săli de educație fizică școlară. Astfel, în județul Galați, se au în vedere construirea și dotarea unui cămin cultural în satul Bălășești, precum și reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea așezământului cultural din satul Umbrărești. Valoarea celor două proiecte ce urmează a fi derulate de CNI se apropie de 8,5 milioane de lei.

Citit 1867 ori Ultima modificare Luni, 22 Iunie 2020 19:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro