Barcea petrece sărbătorile în scenariul ”galben”

Barcea petrece sărbătorile în scenariul ”galben”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începând de marți, 22 decembrie, în comuna Barcea, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, se aplică pentru o perioadă de 14 zile, măsurile privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum şi cele care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Este vorba despre restricțiile privind activitatea celor din HoReCa, a organizatorilor de spectacole și a operatorilor licențiați în jocuri de noroc, ce se aplică în scenariul "galben" al pandemiei.

Tot de marți, în comuna Țepu, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică de 1,5/1.000 de locuitori, sunt în vigoare măsurile legale corespunzătoare scenariului "verde".

Măsurile urmează a fi reevaluate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Galați, la expirarea termenului pentru care au fost instituite.

Citit 13040 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2020 18:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.