Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Începând de marți, 22 decembrie, în comuna Barcea, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, se aplică pentru o perioadă de 14 zile, măsurile privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum şi cele care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Este vorba despre restricțiile privind activitatea celor din HoReCa, a organizatorilor de spectacole și a operatorilor licențiați în jocuri de noroc, ce se aplică în scenariul "galben" al pandemiei.
Tot de marți, în comuna Țepu, unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică de 1,5/1.000 de locuitori, sunt în vigoare măsurile legale corespunzătoare scenariului "verde".
Măsurile urmează a fi reevaluate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică Galați, la expirarea termenului pentru care au fost instituite.

Citit 3193 ori Ultima modificare Marți, 22 Decembrie 2020 18:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro