Producţia de carne în viu a Galaţiului este în scădere

Producţia de carne în viu a Galaţiului este în scădere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vânzările fiscalizate de carne de oaie şi capră n-au fost excelente, în cursul anului trecut. Mai exact, din datele Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Galaţi, în 2012 producţia totală de carne în viu a fost de 6,9 tone, în vreme ce în 2013 s-au produs doar 6,7 tone de carne în viu.

De-asemenea, producţia totală de carne de vită în viu, raportată de fermierii gălăţeni în cursul anului trecut, a fost de 5.979 de tone. Din datele Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR), în 2012 producţia înregistrată fusese net superioară, ajungând la 7.921 tone în viu.

Citit 889 ori Ultima modificare Duminică, 16 Martie 2014 14:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.