Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
1 comentariu

În urmă cu două săptămâni, am primit o sesizare din partea unui localnic din satul Căueşti, conform căreia singurul pod din sat, care le permitea sătenilor să traverseze satul sau să plece în altă localitate, a fost distrus de autorităţi.

„Ne chinuim aşa de zile bune. Dacă se întâmplă un accident sau i se face rău cuiva, ambulanţa nu are pe unde să ajungă. Copiii sunt nevoiţi să treacă prin pârâu, pentru a ajunge la şcoală. Autorităţile nu ştiu să ne spună când va fi gata noul pod. Ei habar nu au cum se desfăşoară lucrările acolo”, ne declară, supărat, un localnic.

Autorităţile promit că situaţia va fi remediată curând: „Avem de gând să construim un nou pod din beton. Oamenii lucrează în fiecare zi. Ne străduim să terminăm lucrarea cât mai repede. Localnicii au la dispoziţie trei drumuri auxiliare, dar sunt nemulţumiţi de condiţia acestora. Momentan aceasta este situaţia”, ne-a declarat Andrei Gheorghe, viceprimarul comunei.

Citit 2730 ori Ultima modificare Joi, 05 Noiembrie 2015 03:49

1 comentariu

  • postat de Plesa Ciprian Vineri, 06 Noiembrie 2015 07:48 109.166.131.*** Link la comentariu
    0
    4

    CJ Galati nu stie sau se face ca nu stie de drumul pavat cu piatra de rau Plesa - Talasmani din comuna Beresti Meria sunt gropi imense ce se pot pava in 2 zile cu costuri putine.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.