Sfaturi de beauty de la Cristina Mihaela Dorobanţu

Sfaturi de beauty de la Cristina Mihaela Dorobanţu
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cristina Mihaela Dorobanţu, prezentatoarea rubricii "Secrete între fete", de la Kanal D, finalistă a primului sezon "Bravo, ai stil!", este, în prezent, una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine ale tinerei generaţii pe micul ecran.

S-a făcut remarcată prin pasiunea ei pentru stil vestimentar, fiind apreciată de public şi de juriul emisiunii, pentru ca apoi să îşi dovedească abilităţile ca prezentator al propriei rubrici de stil şi frumuseţe la Kanal D. Deşi arată mereu impecabil în faţa camerelor, ritualul ei de beauty este unul simplu şi deloc costisitor.

Cristina Mihaela este extrem de conştiincioasă atunci când vine vorba de îngrijirea pielii şi respectă toţi paşii recomandaţi de cosmeticieni şi dermatologi. "Mă demachiez în fiecare seară, fără excepţie. Niciodată nu dorm machiată, oricât de obosită aş fi. Machiajul lăsat pe ten în timpul nopţii este foarte mai nociv pentru piele, pe termen lung. Pentru demachiere, folosesc apă micelară, pe care o aplic şi de două, trei ori, pentru a fi sigură că nu rămâne nicio urmă de make-up, apoi îmi clătesc faţa cu apă. Medicul meu dermatolog mi-a recomandat să procedez aşa pentru a limpezi cu adevărat pielea şi a elimina orice urmă ce poate rămâne chiar şi de la apa micelară. În fiecare dimineaţă, aplic o cremă hidratantă pentru ten şi alta pentru corp. Seara aleg o cremă nutritivă, care să hrănească pielea în timpul nopţii. O dată pe săptămână, aplic o mască pentru ten şi întotdeauna aleg produse pe bază de plante sau uleiuri esenţiale", spune Cristina.

În ceea ce priveşte produsele pe care le preferă, acestea sunt destul de accesibile, ca preţ. "Pentru hidratarea tenului folosesc o cremă românească. După multe încercări şi experimente, chiar cu produse foarte scumpe, am ajuns la concluzia că aceasta mi se potriveşte cel mai bine. Apa micelară preferată este de la un alt brand accesibil în România, iar pentru corp folosesc o cremă pentru fermitate. Pentru păr folosesc şampon pe baza de ceramide. Apoi aplic o mască de hidratare cu ulei de argan", mărturiseşte Cristina.

Atunci când nu este la filmări, Cristina preferă să aibă un look fresh şi cât mai natural. "Nu exagerez cu make-up-ul de obicei. Port, într-adevăr, zilnic, fond de ten, dar aleg un produs fluid, într-o nuanţă apropiată de cea a tenului meu. Am vrut să scap de grija rimelului şi mi-am pus extensii de gene fir cu fir, care arată foarte natural. În rest, dermatograf, fard de pleoape, rujuri în culori tari şi alte produse de make-up folosesc doar atunci când trebuie să merg la evenimente sau să filmez", dezvăluie prezentatoarea TV. Cristina Mihaela Dorobantu realizează în prezent "Secrete între fete", în cadrul emisiunii "Teo Show", de la Kanal D. Lucrează alături de specialişti cu experienţă pentru a învăţa tainele televiziunii şi a se perfecţiona în acest domeniu pe care îl consideră viitorul ei profesional.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 5063 ori Ultima modificare Marți, 29 Mai 2018 00:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.