Două moduri în care poţi salva de la distrugere o relaţie

Două moduri în care poţi salva de la distrugere o relaţie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Când vine vorba de cupluri, modul în care partenerii relaţionează este critic. Comunicarea este esenţială, spun specialiştii. Chiar şi aşa, există nenumărate componente suplimentare care pot ajuta un cuplu să rămână unit, este de părere un avocat specializat în divorţuri. Astfel, alături de comunicare, ascultatul este o componentă cheie atunci când vorbim despre o relaţie sănătoasă. O tehnică extrem de eficientă introdusă de Doug Noll, avocat şi mediator din California, este ascultarea emoţiilor, nu doar a cuvintelor rostite de cel de lângă tine. Poate fi o modalitate extrem de eficientă de a construi o relaţie bazată pe încredere.

Asiguraţi-vă că aveţi aceleaşi valori

"Una dintre cele mai mari probleme în relaţiile pe care le-am văzut este diferenţa fundamentală în ceea ce priveşte valorile morale. Convingerile întăresc relaţiile şi menţin priorităţi precum familia şi finanţele. Este bine să fii parte a unei "echipe" şi să lucrezi pentru un obiectiv comun. Aparent, la valorile de bază nu se renunţă. Când clienţii noştri s-au simţit obligaţi să se schimbe, au ajuns să decidă că le-ar fi mai bine singuri", a declarat Kelly Kotliar, un alt avocat american specializat în divorţuri.

Discutaţi despre finanţe

Fiţi deschişi atunci când vine vorba despre bani. Problemele financiare par a fi principalul motiv pentru care oamenii ajung să se despartă, mai ales atunci când fiecare are o idee diferită despre ce înseamnă să economiseşti sau să investeşti.

Citit 3283 ori Ultima modificare Vineri, 31 August 2018 13:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.