Mai multe blocuri din Galaţi, FĂRĂ APĂ, din cauza DATORIILOR

Mai multe blocuri din Galaţi, FĂRĂ APĂ, din cauza DATORIILOR
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Sute de gălăţeni au rămas fără apă rece din cauza datoriilor înregistrate de asociaţiile de proprietari către Apă Canal. În luna mai, operatorul a întrerupt alimentarea cu apă pentru cei care locuiesc la blocul I6 din Ţiglina I (Asociaţia de proprietari nr. 224), la blocul D2 din Micro 19 (Asociaţia de proprietari nr. 453) şi pentru cei care locuiesc la blocurile O1, N4 şi căminul „HIGA” din cartierul Micro 40 (Asociaţia de proprietari nr. 617).

Potrivit informaţiilor postate de către Apă Canal pe propriul site, gălăţenii de la I6 nu mai primesc apă potabilă din data de 18 mai, cei de la D2 – din data de 30 mai, iar cei din Micro 40 – din data de 22 mai. În cazul celor din Micro 40, chiar asociaţia de proprietari a cerut operatorului sistarea alimentării cu apă potabilă, din cauză că oamenii nu plătesc.

La acest moment, 47 de asociaţii de proprietari din municipiul Galaţi nu mai primesc apă potabilă din cauza datoriilor (în unele dintre acestea este întreruptă alimentarea cu apă potabilă pentru toate blocurile, în timp ce în altele sunt afectate câteva imobile).

De sistarea alimentării cu apă potabilă sunt afectaţi tot cei care nu au contract individual cu Apă Canal.

Citit 6953 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Iunie 2018 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.