Bărbat găsit MORT într-o mașină parcată în zona unde mai mulți gălățeni erau veniți la distracție

Bărbat găsit MORT într-o mașină parcată în zona unde mai mulți gălățeni erau veniți la distracție
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Incindent șocant în parcarea de la Sala Sporturilor, în apropierea căreia are loc un festival pentru gălățeni. Cei veniți la festival au avut parte de scene ca în filme, mai ales că, în parcare și-au făcut apariția, pe rând, o autospecială de pompieri, un echipaj SMURD, multe mașini de poliție și jandarmi, dar și criminaliști. Totul după ce s-a sunat la 112 pentru că, dintr-una dintre mașinile parcate în zonă, se simțea un miros înțepător. Pompierii au spart geamurile autoturismului, iar medicii au costatat că, în interior, se află o persoană de sex masculin, decedată și intrată deja în putrefacție. Oamenii legii au reușit să afle cine este persoana respectivă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Galați.

”Este vorba despre un bărbat de 59 de ani, din municipiul Galați găsit decedat într-un autoturism de pe platoul adiacent Sălii Sporturilor”, ne-a declarat ag. principal Marcel Bujor, Secție 3 Poliție.

La fața locului, a ajuns și o rudă a bărbatului, care ne-a mărturist că acesta trăia, de aproape trei ani, în mașina în care și-a găsit sfârșitul. ”Excludem o crimă, era bolnav, are diagnosticul aici. A avut ciroză, a avut varice pe esofag. Trăia în mașină de vreo trei ani. S-a despărțit de nevastă, i-a luat casa și i-a vândut-o într-un mod ilegal. Cred că are vreo trei zile de când este mort. În astea trei zile, eu l-am sunat de mai multe ori, dar nu mi-a răspuns.  Eu am fost plecat din localitate, iar când am venit m-a anunțat fiul meu că ar fi murit prietenul ăsta al meu. Suntem rude prin alianță”, ne-a spus Stamate Budescu.

În ciuda desfășurărilor de forte, spectacolul și-a continuat cursul. Doar câțiva comercianți, aflați în apropierea locului în care era parcată mașina și-au închis tarabele deranjați de mirosul înțepător. Oamenii s-au arătat destul de nemulțumiți de acest lucru, mai ales că ei au plătit taxe pentru a se afla colo, iar închiderea tarabelor le-a dăunat la buget.

Trupul bărbatului a fost preluat și dus la medicină legală pentru efectuarea necropsiei, urmând ca, în funcție de raportul medico-legal, să se facă și încadrarea juridică a faptei. Polițiștii, care au avut nevoie de măști pentru a rezistat la cercetarea de la fața locului, s-au asigurat că spectatorii veniți la distracție nu vor avea parte de imagini macabre, așa că au folosit folii de protecție atunci când trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat din mașină.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 20748 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Iunie 2018 00:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.