Degeaba avem troleibuze noi, dacă nu funcţionează aerul condiţionat!

Degeaba avem troleibuze noi, dacă nu funcţionează aerul condiţionat!
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Noile troleibuze, dotate cu instalaţii de aer condiţionat, au devenit cele mai aşteptate mijloace din transportul public local, în condiţiile în care celelalte autobuze, troleibuze şi tramvaie se transformă, din cauza căldurii, în adevărate etuve. Paradoxal, gălăţenii care au călătorit ieri, în jurul orei 9,30, cu unul dintre troleibuzele nou-nouţe de pe linia 102, au fost nevoiţi să facă saună preţ de câteva staţii. Şi asta pentru că aerul condiţionat nu funcţiona! Chiar dacă afară era plăcut, în interiorul mijlocului de transport, din cauza aglomeraţiei şi a faptului că toate geamurile erau închise, atmosfera devenise greu respirabilă. Deşi mai mulţi călători i-au cerut cu insistenţă conducătorului să pornească aerul condiţionat, angajatul Transurb s-a făcut că nu-i aude. În disperare de cauză, două călătoare au încercat să deschidă unul dintre geamuri, dar nu au reuşit. Abia când conducătorul troleibuzului a observat în oglindă că-i facem poze, a binevoit să pornească instalaţia, iar aerul a devenit respirabil.

Citit 3221 ori Ultima modificare Marți, 17 Iulie 2018 18:23

5 comentarii

 • postat de umilitul
  Sâmbătă, 21 Iulie 2018 13:43
  188.24.209.***
  Voi vorbiti de AC in tranvae ?????? mie mi-a murit AC-ul acasa si am apelat 24/7 firme interventie...la una interventia pkecase di Galati, dispeceratul 24/7 la alta nu raspunde iar alte multe firme ..HO.HO.Ho. ....poti muri linistit interventia .... lucreaza,.
  firme de 2 lleeeii , unul cica poate marti...ca eu oricum rezolv ..incercati si voi ,,,..//
  2
  2
  Raportează
 • postat de X
  Joi, 19 Iulie 2018 14:20
  213.233.101.***
  @Inginer - nu as indrazini sa va contrazic dle "inginer" DOAR ca ...
  dupa cum scrie si in articol, instalatia a inceput sa functioneze miraculos la temperatura respectiva, fara comentarii dupa ce s-a vazut "pozat" !!! Asa ca ... sa lasam snobismele si incercarea de a gasi vinovatul in lucruri exterioare, fac asta guvernantii nostri ... destul!!!
  0
  10
  Raportează
 • postat de dgi
  Miercuri, 18 Iulie 2018 16:01
  82.208.137.***
  Nu monopolul distruge calitatea serviciilor, ci functionarii/angajatii adusi si ocrotiti de politicieni. Cand executarea unui serviciu este dispusa/facuta de un politician sau un acolit al acestuia in locul unui profesionist ne confruntam cu situatii din care nu putem iesi sau cheltuieli care sunt uluitoare. Sincer cred ca suntem total dezavantajati ca si cetateni prin faptul ca actuala conducere politica a Galatiului (care controleaza tot ce misca in Galati) este cel putin spus indiferenta (daca nu dispret)la nevoile noastre reale. Este adevarat ca mai fac si lucruri care par sa conteze, dar fac acestea cu niste costuri imense si unele chiar nerusinate/nejustificate. Daca am fi consultati macar pentru proiecte mari poate deciziile lor nu mai erau cele luate de ei singuri.
  2
  12
  Raportează
 • postat de HAHAHA
  Miercuri, 18 Iulie 2018 11:31
  194.105.20.***
  MONOPOLUL distruge calitatea serviciilor - oriunde in lume si oricand in istorie - dar galatenilor nu le placea cocalarii de pe maxi-taxi !!!!
  22
  6
  Raportează
 • postat de Inginer
  Miercuri, 18 Iulie 2018 09:43
  46.97.145.***
  Articolul scris de dumneavoastra nu este deloc documentat tehnic. 1. A/C-ul nu porneste pana nu se indeplinesc anumite conditii, unul din ele tine de temperatura exterioara de minim 22 grade celsius. Si as putea continua.. dar nu are rost.. va faceti singuri de rusine..ca nu va documentati.
  23
  12
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.