Tânăr rănit de o creangă ruptă de furtună, în faţa Colegiului Kogălniceanu

Tânăr rănit de o creangă ruptă de furtună, în faţa Colegiului Kogălniceanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această dimineaţă,vântul puternic a rupt o creangă dintr-un copac aflat în vecinătatea Colegiului Naţional Mihail Kogălniceanu. Bucata de lemn a căzut şi a lovit un tânăr de 19 ani, proaspăt absolvent al liceului. Acesta  a avut nevoie de îngrijiri medicale la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi.

„Eram în faţa liceului, alături de mai mulţi foşti colegi. Urmează să plecăm la studii în Olanda şi câteva fete mai aveau nevoie de acte de la liceu. Am auzit cum a pârâit ceva şi am fugit care-ncotro pentru că nu e prima dată când cad crengi în zonă. Am avut ghinionul să mă lovească pe mine lemnul, în cădere”, ne spune Radu.

Tânărul de 19 ani s-a ales cu o plagă la cap care a necesitat 3 copci şi cu julituri destul de urâte pe spate.

„Ne gândim acum să dăm în judecată Primăria. Nu e normal ca acei copaci să nu fie tăiaţi la timp, mai ales că nu e prima dată când cad crengi. A mai căzut o creangă în faţa mea de curând, iar astă iarnă o alta a aterizat pe o maşină parcată în faţa liceului”, conchide Radu.

A avut mare noroc! Dacă bucata de lemn desprinsă din copac ar fi fost mai grea sau dacă l-ar fi lovit şi mai rău decât a făcut-o, sănătatea sau chiar viaţa lui Radu ar fi fost în pericol!

La faţa locului a intervenit o echipă a Administraţiei Domeniului Public pentru a curăţa zona.

Citit 908 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.