Spectacol umanitar pentru un centru social

Spectacol umanitar pentru un centru social

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălăţenii sunt aşteptaţi, pe 4 noiembrie, de la ora 14,00, la Sala Sporturilor, la un spectacol umanitar organizat de Asociaţia „Respectul Semenilor”. Spectacolul face parte dintr-un proiect ambiţios, care a început în anul 2013, din iniţiativa lui Gheorghe Căluian, care şi-a dorit să facă un centru social pentru copii şi persoane vârstnice.

Asociaţia „Respectul Semenilor”, care se bazează foarte mult pe donaţiile venite din partea oamenilor cu suflet mare, are drept scop înfiinţarea unui centru de cazare, cu posibilitatea asigurării hranei şi a condiţiilor necesare pentru traiul de zi cu zi pentru persoanele abandonate de familii, fie ei copii sau persoane în vârstă, şi pentru persoanele afectate de violenţa domestică. În cinci ani, Asociaţia "Respectul semenilor" a reuşit să cumpere un teren de 9.800 de metri pătraţi în satul Costi, suprafaţă care a fost împrejmuită cu aproximativ 800 de metri pătraţi de gard. Terenul a fost trecut în intravilan, s-a făcut un drum pietruit, cu rigole, pentru un acces mai uşor, dar şi un puţ. Proiectul a avansat şi, din fondurile adunate din donaţii, a fost deja realizat şi proiectul arhitectural al viitorului Centru Multifuncţional, care cuprinde o cantină socială, o sală de evenimente, un centru de 50 de locuri pentru copii şi unul de aproximativ 80-100 de locuri pentru seniori.
Evenimentul de pe 4 noiembrie are drept scop strângerea de fonduri pentru continuarea acestui proiect ambiţios. Spectacolul va fi prezentat de actorul Paul Buţa, iar pe scenă vor urca Mioara Velicu, Elisabeta Turcu, Ansamblul "Plăieşii", Nicoale Datcu, Mihaela Gurău, Sorin Filip, Liliana Vintilă, Dorina Viorica Dima, Sorina Caramfil, Lorena Enache, Cristinel Capus şi Georgiana Necula.
Intrarea la spectacol se va face pe bază de donaţie. În funcţie de locurile din sală, gălăţenii pot dona între 40 şi 100 de lei, iar grupurile pot beneficia de reduceri. Pentru fiecare donaţie, care se poate face fie la Sala Sporturilor, fie la Gheorghe Căluian, la numărul de telefon 0742.276.247, se va elibera o chitanţă, care va fi biletul de intrare în sală.

Citit 1445 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Octombrie 2018 21:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.