Actorii din comedia Faci sau taci se întâlnesc cu publicul

Actorii din comedia Faci sau taci se întâlnesc cu publicul
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa comediei "Faci sau taci” îşi dă întâlnire cu publicul din Galaţi pe 15 martie, la Cinema City, cu începere de la ora 21,00. Regizorul Iura Luncaşu şi actorii Monica Bârlădeanu, Codin Maticiuc, Ana Baniciu, Augustin Viziru, Levent Sali, Sandra Izbaşa şi Cătălin Cazacu vor fi prezenţi la proiecţia filmului, la final urmând să fie organizată şi o sesiune de autografe.

Din 15 martie, "Faci sau taci” aduce pe marile ecrane o distribuţie impresionantă, formată din nu mai puţin de 16 nume sonore precum: Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Visterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu.

Cu un palmares impresionant din care fac parte comediile "Minte-mă frumos” (2012) şi "Ghinionistul” (2017), Iura Luncaşu a filmat noul său proiect cinematografic "Faci sau taci” în numai 22 de zile, în 13 locaţii diferite din Banat.

Despre ce a însemnat producţia comediei, Iura Luncaşu, în calitate de regizor, scenarist şi producător, declară: "Filmările au fost spectaculoase. Mă aşteptam să fie ceva aparte faţă de tot ce am făcut până acum, pentru că, de această dată, am avut mult mai mult timp de pregătiri. "Faci sau taci" a fost de departe cel mai complicat proiect pentru mine. Ştiam că îmi doresc altceva, că vreau să ridicăm nivelul şi vreau un alt tip de decupaj. Eu îmi propun ca de la un proiect la altul să îmbunătăţesc vizibil calitatea produsului. Abia aştept să ajung pe marile ecrane pe 15 martie, pentru că vreau să văd dacă publicul rezonează cu filmul nostru", a detaliat regizorul.

Povestea comediei "Faci sau taci” aduce în prim plan câţiva funcţionari români care primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială. Pentru că spaniola lor se rezumă la câteva cuvinte auzite prin cântece, lucrurile se complică. Noroc că există şi oameni competenţi. O echipă de şase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare. Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit, unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia.

Citit 3579 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2019 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.