Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ediţia a IV-a a Festivalului "Folk minor" se va desfăşura pe 17 mai, la Tecuci, în Parcul "Regina Elisabeta", începând cu ora 17,00, în organizarea cunoscutului artist folk Cristi Corcioveanu. "Este un eveniment ce tinde să devină tradiţie la Tecuci. Dacă ai vârsta între 10 şi 18 ani şi crezi că ai ceva de spus cu chitara în mână, vino alături de noi", îi îmbie organizatorii pe toţi tinerii care îşi doresc să cânte la scenă deschisă. Pentru a putea participa, concurenții vor trebui să trimită, prin e-mail, două piese, din care cel puțin una să fie compoziție originală (muzică și/sau text) în format mp3/linkuri (YouTube, SoundCloud,etc) și formularul de înscriere. Pe baza pieselor, organizatorii vor selecta maximum 12 concurenţi (individuali sau grupuri). Nu se percepe nicio taxă de înscriere. Pentru alte detalii, puteţi accesa pagina de facebook a evenimentului sau puteţi contacta directorul artistic al festivalului, profesorul Cristi Corcioveanu, la unul dintre telefoanele 0735.515.002 sau 0723.400.532.

Citit 786 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2019 18:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro