Rabla pentru electrocasnice se extinde

Rabla pentru electrocasnice se extinde

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Potrivit ghidului publicat recent de Ministerul Mediului, programul naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate va include în acest an şi televizoare şi maşini de spălat vase.

Astfel, românii vor putea primi vouchere în valoare de 200 de lei pentru televizoare cu eficienţă energetică A şi de 500 lei pentru televizoare cu eficienţă energetică A+. În ceea ce priveşte maşinile de spălat vase, cei interesaţi vor primi vouchere de 300 de lei pentru maşini de spălat vase cu eficienţă energetică A++ şi 400 de lei pentru maşini de spălat vase cu eficienţă energetica A+++.

De asemenea, se vor primi vouchere în valoare de 200 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A++ şi de 300 lei pentru maşini de spălat rufe cu eficienţa energetică A+++.

Alte vouchere se vor primi pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţa energetică la răcire A+++/ A++, în valoare de 400 lei, pentru categoria frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice sau congelatoare cu eficienţă energetica A++, în valoare de 300 de lei, pentru categoria frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare cu eficienţă energetica A+++, în valoare de 400 de lei.

Înscrierile se vor face direct la magazin, inclusiv online, iar predarea echipamentului vechi se va face la momentul livrării celui nou-achiziţionat, în cadrul aceleiaşi categorii de produs.

Citit 1495 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2019 11:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro