Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

7.500 de lei sunt necesari pentru realizarea unui drum de acces practicabil către asociaţia "Ajutaţi-l pe Lăbuş", bani de care aceasta nu dispune. În prezent, 14 km de noroi fac aproape imposibilă parcurgerea drumului către cele 1.300 de suflete aflate în adăpost. O aventură epuizantă şi deloc plăcută, la care participă zilnic toţi iubitorii de animale. Se doreşte amenajarea unui drum civilizat, prin nivelarea lui şi aplicarea unui strat de piatră pe amplasamentul actual, pentru care se caută oameni dornici să aducă bucurie acolo unde este nevoie de ea, printr-o donaţie făcută pe Bursa Binelui sau în contul bancar al asociaţiei: RO67RNCB0141032862770001, deschis la banca BCR sau prin paypal: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Preţul acoperă închirierea utilajelor necesare şi cumpărarea de pietriş.

Citit 1077 ori Ultima modificare Duminică, 19 Mai 2019 18:39

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro