Cadou muzical la început de an

Cadou muzical la început de an
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii care, duminică la prânz, mai căutau cadouri de sărbători la Magazinul Winmarkt au primit în dar o surpriză muzicală. Cunoscuta voce feminină a formaţiei Tomis Junior, Doiniţa Fluturu-Carp, şi-a lansat un nou CD cu melodii populare.

Deşi evenimentul se petrecea la primul etaj, aproape din orice colţ al complexului de magazine se auzeau, măcar în surdină, ritmuri de muzică populară. De altfel, nu numai gălăţeanca de la Tomis Junior i-a întreţinut pe cumpărătorii deveniţi spectatori ocazionali, dar şi alţi interpreţi de muzică populară, unii veniţi de foarte departe.

Gazda lansării a fost Alexandru Jula. „Nu mai ştiu numărul CD-urilor pe care le-am scos alături de Tomis Junior, formaţia cu care cânt din adolescenţă. CD-ul e ca pe un cadou dăruit gălăţenilor, cărora le transmit toate urările de bine”, ne-a spus Doiniţa Fluturu.

CD-ul „Cum o vrea viaţa să fie…”, produs de Spiros Galaţi, conţine unsprezece melodii, toate din repertoriul specific sud-estului Moldovei, cum i-a obişnuit, de altfel, pe fanii săi, formaţia Tomis Junior.

Citit 967 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.