Populaţia judeţului Galaţi se împuţinează

Populaţia judeţului Galaţi se împuţinează

Iulia Kelt
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
2 comentarii

Ultimele date publicate de Direcţia Judeţeană de Statistică (DJS) Galaţi arată că, în luna martie a acestui an, în judeţul nostru au fost înregistraţi 301 născuţi-vii, mai mult cu trei decât în luna precedentă şi cu 15 mai mulţi decât în luna corespunzătoare a anului trecut. În acelaşi timp, 600 de gălăţeni au decedat în martie 2019, mai puţin cu 17 cazuri faţă de luna precedentă şi cu 98 de cazuri faţă de martie 2018. „În martie 2019 s-a înregistrat un spor natural negativ (numărul născuţilor-vii minus numărul decedaţilor), excedentul numărului de decedaţi faţă de numărul născuţilor-vii fiind de 299 de persoane”, se arată într-un comunicat al DJS Galaţi.

Statisticile demografice din luna martie aduc şi o altă veste proastă. Numărul copiilor mai mici de un an decedaţi în această lună a fost de şapte, cu şase mai mulţi decât în luna corespunzătoare a anului trecut.

Citit 5006 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 17:56

2 comentarii

 • postat de Emil Popa Sâmbătă, 22 Iunie 2019 22:10 89.136.0.*** Link la comentariu
  1
  2

  Scapa cine poate.

  Raportează
 • postat de dan Vineri, 21 Iunie 2019 16:48 84.117.42.*** Link la comentariu
  2
  15

  Cu salariile astea mici nimeni nu isi mai permite sa creasca copii sau sa isi cumpere o locuinta. Locurile de munca nu mai sunt sigure si nu mai putem face credit la banca pentru ca ramanem datori toata viata si muncim pentru banci ca sclavii mereu. Pentru ce?!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro