Case pentru toţi

Case pentru toţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În afară de continuarea proiectelor deja demarate (construcţia bazinelor de înot, acoperite, modernizarea Băii Comunale), primarul Dumitru Nicolae spune că în acest an va continua şi construcţia de locuinţe destinate celor care nu au case.

„Vom construi case pentru tineri, dar şi pentru foştii chiriaşi de stat, evacuaţi din casele retrocedate proprietarilor. Deja la blocul A 4, două scări sunt destinate celor evacuaţi. În plus, suntem în tratative să cumpărăm şi fostul hotel al Combinatului, din piaţă… să vedem cât ne cere pe el”, a spus primarul.

Dumitru Nicolae a adăugat că va continua şi construcţia de locuinţe ANL. „Vreau să se facă în acest an minim 200 de apartamente, unele în cartierul Dimitrie Cantemir şi altele, în Micro 17, acolo unde, iniţial, se stabilise că se vor construi locuinţe ANL cu credit ipotecar”, a mai spus primarul.

Cât priveşte vânzarea locuinţelor ANL, Dumitru Nicolae spune că nu dispune de norme metodologice clare pentru aşa ceva, dar şi că „dacă vindem locuinţele ANL, Primăria nu mai rămâne cu niciun fel de fond locativ”.

Citit 904 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.